Ат. Георгиев: Южен поток може да се случи само като част от проекта за хъб у нас

Според енергийния експерт алтернатива на руския газ е необходима, за да може да се постигне „една по-реална цена“

Ат. Георгиев: Южен поток може да се случи само като част от проекта за хъб у нас

Снимка: архив Ройтерс

Още по темата
Коментари
   1| 2| 3    
4
 
1
 
23
ing5rov до: contra2
преди 4 години
щото сме си дали дирника за ползване.
3
 
2
 
22
contra2 до: Стоян Петров
преди 4 години
Няма профилна снимка
1. Този момент -ЕС да предлага на Б-я по-евтин газ от Русия НЯМА как да стане! Просто няма! Това са илюзии! 2. Ами руснаците го казаха - стават практични и си гледат ползата, демек с нашите камъни по нашите глави - щом се подчиняваме на ЕС и Германия, значи те с тях най-напред ще се спазарят. 3. Нещо не разбирам, защо ШАШ на нас ни продават нашия ток от нашите ел-централи по-скъпо? ЕТО ТОВА да ми обясните!
5
 
3
 
21
ing5rov до: Стоян Петров
преди 4 години
Щото хем сме дребни , хем подли , Стоене...можеше тръбата да минава оттука , ама *** на които се възхищаваш , казаха че не може / щот други требе да обира парсата / и затуй...
2
 
7
 
20
преди 4 години
Няма профилна снимка
Би ли обяснил как точно Украйна ликвидира газопреносната си система? Би ли обяснил ако от Европа ти предлагат руска газ по 180$ за 1000, а Газпром иска да ти продава руска газ по 210$ от кого ще купиш. Би ли обяснил защо Газпром продава доста по скъпо на България, отколкото на "вероломните фашисти"?
6
 
4
 
19
преди 4 години
Няма профилна снимка
Това, че в недалечно бъдеще държавите от източна и южна Европа ще са принудени да купуват природен газ от Германия е вече факт, а това че Украйна сама си ритна бакърчето и си ликвидира газотранспортната система си е само нейна вина и проблем.А ние, като по големи католици от папата, ще сме принудени в най добрия случаи да купуваме газ от Германия, или двойно по скъп американски втечнен ,друга алтернатива за сега няма!
11
 
4
 
18
ing5rov до: contra2
преди 4 години
...ми нали затуй е пълно с трол-провокатори и клакьори тука !
11
 
5
 
17
contra2 до: OMG
преди 4 години
Няма профилна снимка
А Вашият стил на коментар е направо превъзходен - може да бъде сравнен само с езика на разни пагононосещи елементи! Професионалното Ви изкривяване е очевидно! Да Ви съжали човек!
11
 
5
 
16
contra2 до: georgi_shum
преди 4 години
Няма профилна снимка
Шуменски, много Ви е дълъг езикът, ама полза няма от това! Ние сме дотолкова прости, за да знаем, че за всички интернет издания мярката за успех е единствено БРОЯТ на кликванията, значи - колкото повече заяждания и съответно реплики и погледи за вероятно получени отговори на гадни забележки - толкова ПОВЕЧЕ кликвания и ПАРИ за редакцията! Пък не знам кой е п-рост???
13
 
3
 
15
ing5rov до: georgi_shum
преди 4 години
Мнение от такива като тебе , ми носи единствено удовлетворение...апропо ,
"...стойш тук..." не издава високата грамотност , за която претендираш.
4
 
12
 
14
georgi_shum до: ing5rov
преди 4 години
Не познавам лицето OMG, с което спориш и ще си позволя да се намеся в спора, само за да потвърдя, че наистина си уникално п.рост. Освен това и очевадно си и кьорав. Коментара на въпросното лице,което уж не може да намериш си е на мястото, на 3та страница в тема Политика. Липсват ти елементарни умения за работа в Интернет явно. И след като не ти харесва сайта, форума или организацията му, защо за Бога стойш тук и тролиш ежедневно по 40-50 коментара? Моля отърви ни от присъствието си!
   1| 2| 3