А. Мангъров: Реалният брой на заразените с COVID-19 у нас е десетократно по-голям

Може да се очаква пикът на епидемията в България да настъпи в края на април или началото на май, смята инфекционистът

А. Мангъров: Реалният брой на заразените с COVID-19 у нас е десетократно по-голям

Снимка: Getty

Още по темата
Т. Дончев: Има риск от умерена рецесия до катастрофални последици за икономиката ни
29.03.2020
Иван Нейков: Необходими са нови икономически и социални инструменти у нас
29.03.2020
Коментари
   1| 2| 3    
0
 
6
 
21
Mnk17 до: Стоян Петров
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Ти на каква цена би оценил 1 година от своя живот или на ***?
2
 
3
 
20
ing5rov до: Dr. Vatnikov
преди 5 месеца
"Копейките много ги достраша от Генерала и неговия рейтинг..."

Хахаха , Лапников , ама ти си бил по-зле и от Стовенча бе ... : )))
1
 
3
 
19
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
100-200 човека е само добро пожеланние
1
 
5
 
18
penman до: nedev75
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Само *** има кешови наличности за 2-3 месеца. Каквито са и в общи линии разсъжденията ти.
3
 
5
 
17
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
От къде ще вземе държавата пари ще ги напечата ли.Как?*** ли ще си избършат с тези ваучери хранителните магазини?Всичко ще отиде под щанда, като в соца.Който има кеш има салам и банани, който е с ваучер хляб и сирене.
3
 
7
 
16
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Който е в неплатена отпуска, правителството да му отпусне ваучери за храна и битова химия за 500 лв на възрастен и по 300 лв за дете. Сметките на всички за ток и вода да ги плаща държавата за периода.
Вноските по кредити да бъдат подновени след 6 месеца, без лихви за това време.
Тези, които са пълнолетни, но не учат или работят - на социална кухня.

Заводите, които няма смисъл да работят в момента, спират временно, останалите продължават със силно увеличен санитарен контрол.
Пенсионерите излизат навън между 9 и 11 часа, през което време другите не излизат
3
 
6
 
15
Dr. Vatnikov до: Бидонойл
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Копейките много ги достраша от Генерала и неговия рейтинг, да не им разжалва Десо Радев...
2
 
7
 
14
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Италия все още не е стигнала броя на жертвите на грипа от миналата година. Това са 27 000 човека починали от грип, а до момента от CoVid-19 са между 10 и 11 000. Принуждавате ми и да правя, едни наистина неприятни изчисления. България ще изгуби 5 000 000 000 лева от ограничителните мерки. На доста възрастни(примерно 1000 човека) по този начин съдбата ще подари още по 5 години живот, което прави общо 5 000 години. Не претендирам за достоверност, но все пак с някаква приблизителност всяка спасена година ще струва по 1 000 000 лева. И като си спомня каква борба беше правителството да отпусне някакви, даже не десетки милиони за болните от муковисцидоза, чието лечение с най- новите и ефикасни препарати излиза толкова на година, не знам какво да мисля. Това наистина са грозни сметки и не бих желал на никого да не се налага да ги прави, но явно без тях няма да се мине. Иначе на щаба му е лесно, правете това защото иначе става страшно. И понеже не можем да повторим живота си, за да разберем колко страшно ще е наистина, политиците се възползват от случая да ни докажат колко много се грижат за нас и ако не бяха те .......
4
 
12
 
13
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Абе бие рекордите ама нали знаеш като си получат 500-600 хиляди души предизвестията и като пресъхнат наличностите по банковите карти какво и къде ще бие.Българина има спестявания за 2-3 месеца масово, а после?Малцинство са хората които има големи кешови наличности.Масово българина инвестира в имоти, на кой ще продаде сега като секне парата?Кой ще тръгне кола да купува.Гащите ли ще си продаде като получи предизвестието и наличноста по картата свърши?
Тогава ще видиш рейтинга на генерала къде ще е.
Вече ми писна да слушам за Италия и Испания.Тези щастливи храненици на съдбата.След втората световна тъй като останаха в капиталистическия лагер ги хрантутеха да не идат към СССР.После европейски субсидии, незнам си какво.После печатница на ЕЦБ да им спаси банките.Докато българина се води победена държава след втората световна.Мизерия и смърт след войната и никаква субсидия, див сталинизъм.После 45 години живковизъм, после 20 години мутропреход и ограбване чрез фалити на банки и хиперинфлации.Нищо от това не е имало в Италия и Испания.Ние сме здрав народ, измъчен народ.Особено това поколение следвоенното е много кораво и жилаво и няма да го събори тоя вирус.
2
 
9
 
12
Лъчо до: dddd
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
С тази разлика, че най-много жертви има в Мадрид 5.5мил., Барселона 4.5мин души. В Италия също в най-гъсто населените раьони. Великобритания също в Лондон. Това са огромни градове на сравнително малка територия и хората буквално и в Мерто и обществен транспорт и по улиците са един върху друг. Нали не си мислиш, че е същото като в Тутракан цял ден да се разхождаш на 10м може да не засечеш човек.
   1| 2| 3