40% от българите вярват, че коронавирусът е биологично оръжие

880 хил. души смятат, че чрез ваксината срещу вируса ще се поставят чипове в хората с цел контрол над тях, показва проучване на „Тренд“

40% от българите вярват, че коронавирусът е биологично оръжие

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group

Коментари
   1| 2    
0
 
2
 
16
michaelis23 до: michaelis23
преди 1 месец
то и са всеки си носи смартфона, който е с чип, работи, подслушва, снима без да пита, всеки е забил нос в него че и си плаща за тва, какво повече да слагат подкожно ?!? .... :))
1
 
1
 
15
преди 1 месец
аз че съм "конспиратор" Нр. 1 не вервам, че е биологично оръжие, щот био оръжие значи да треби наред, а тва не треби наред само в новините уж мрат, тва е просто един обикновен лабораторен грип. А па тия "течни чипове" малко също е простотия (първо има ли такоз изобще) щот ако сложат "течен чип" на бай Мангay от Факултета нема да получават кой знае кви данни за живота и контрола на това човекопoдобно, т.е. чипа не се "изплаща" в случая, както и за повечето био маса из света .... :)) Но вече ваксината че може да навреди на хората и да ги напрай безполови тва е 99% сигура щот за 5 месеца скалъпена в мазата то я има още отдавна ама нали уж "я праят да спасят хората" ....
0
 
0
 
14
abdul до: abdul
преди 1 месец
Няма профилна снимка
а честито

Tedros Adhanom Ghebreyesus (Ge'ez:
0
 
0
 
13
abdul до: zelka007
преди 1 месец
Няма профилна снимка
а здравния министър на етиопия може ли?
0
 
0
 
12
Pyramid до: bgMan
преди 1 месец
Мненията са вид домисли, а не факти. Да се водиш от мнения - което става почти винааги - не е признак на зрялост, сила, подготовка и умения. МНЕНИЯТА са толкова, колкото и хората (+/-), а фактите, само това, което са.
0
 
2
 
11
преди 1 месец
„40% от българите вярват, че коронавирусът е биологично оръжие”.
Да речем така: Дори и да не е изкуствено създаден, има всички характеристики, които, го правят почти съвършеното биологично оръжие. Остават малко слабости в това му приложение и, основната е, че няма управляемост и се изплъзва от контрол.
0
 
2
 
10
преди 1 месец
"Големият Ресет/Рестарт"***
0
 
4
 
9
преди 1 месец
Дали е естествен или не няма значение, реалното е , че вече Премиера на Канада открито говоря за "Голямият ресет/рестарт" на Обществото както и глобалистите от събитието в Давос/Швейцария.

Проверете сами.
1
 
1
 
8
преди 1 месец
Конспиративните теории са за глупаците, които не могат да мислят сами.
Проверете фактите.
Covid 19 е точно изкуствено създадено биологично оръжие. В сферата на предположенията е вече дали е пуснат случайно или нарочно. Не коментирам това.
Има достатъчно мнения не само на патолози, но и на ред други учени, че Covid 19 не е плод на случайни природни мутации, а на генно инженерство.
Другото което може да проверите е къде изчезна поколението китайски учени, които са работели с техни западни колеги в Ухан до началото на пандемията. Западните им колеги опитват да се свържат с тях но никой не знае нищо. Все едно не са съществували.
Не забравяйте и как в най-голямата криза за маски, облекла за защита и апарати за обдишване Китай спря износа и продаваше само на тези страни, който спираха да използват термини като "китайския вирус" или "вируса от Ухан". В България се случи точно същото. ББ договори сделка и изведнъж българските медии спряха да употребяват тези думички.
3
 
2
 
7
фиг.1 до: bgMan
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Конспиративните теории винаги са много убедителни. Поне за някои хора. Но учените, които ги подкрепят са много малък процент, което със сигурност важи и в този случай. Разбира се, въпросът не е в бройката. Но в науката задължението да докажат хипотезата си се пада на тези, които я подкрепят. Който я отхвърля не е длъжен да доказва нищо.
   1| 2