IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новият iPhone може да срещне проблеми с доставките

Причина за това са затруднения, свързани с производството на смартфона на Apple

10:10 | 08.09.17 г.
<p>
	<em>Снимка: Архив Ройтерс</em></p>

Снимка: Архив Ройтерс

Новият iPhone на американския технологичен гигант Apple се е сблъскал с трудности в началото на производствения процес, което може да доведе до проблеми с доставките и забавяния след пускането му следващата седмица, писа Wall Street Journal.

Книжата на компанията завършиха търговията в САЩ в четвъртък с 0,4% спад на стойността до 161,26 долара.

Проблемите са забавили производствения процес с месец, пише изданието, позовавайки се на източници, запознати с въпроса.

Apple не е отговорила на запитването за коментар, предава Ройтерс.

„Винаги се говори за предполагаеми производствени проблеми в Apple, но компанията изглежда е в състояние да пуска десетки милиони бройки iPhone всяко тримесечие“, коментира анализаторът от BTIG Уолтър Пейчик. „Освен това се съмнявам, че някой, който се интересува от новия iPhone, ще смени марката, ако трябва да почака няколко месеца“.

Феновете и инвеститорите очакват с нетърпение iPhone 8, за да видят дали ще включва достатъчно нови функции, за да накара новото поколение да се насочи към Apple. Тази година iPhone отбелязва своята 10-годишнина.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:03 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още

Коментари

Финанси виж още