Акционери на Tesla дават Мъск на съд заради SolarCity

Изпълнителният директор бил нарушил своите доверителни задължения, когато е призовал за придобиването на губещата соларна компания

Акционери на Tesla дават Мъск на съд заради SolarCity

Снимка: Michael Nagle/Bloomberg

Още по темата
Коментари
2
 
0
 
5
scott до: Императорът
преди 1 година
Няма профилна снимка
ми не, никога не е имало.
2
 
6
 
4
zelka007 до: дядя Вова
преди 1 година
мъск заема централно място в опорките ви , един вид архизлодеят в борбата ... :))) ... гледам оня ден , spaceХ пак са изстреляли успешна мисия на facon9 , нови 60 спътника за starlink , използват я за 3-ти път - тази специално е от новото поколение , смятана е да лети 10 пъти ... в края на годината стартират мрежата starlink ... в рассия смятат да се откачат от мрежата пък , ще си карат само на домашно поpно и държавните новини , ама на линукс ... :))) ...на импа няма смисъл да се отговаря за негативните коментари за мъск , сигурно е имал къса позиция и са се е заапал за седалището ... кво да прави освен да пише ... :))) ...ти кажи са какво ще стане , като поляците докарат 32 броя Ф35 под носа на рассия , че гледам са на финалната права вече за одобрение на сделката ... вовата не може да изкара толкова изтребители 5-то поколение на техната граница , не че ги има де ... как ще се къдри там играта ... ?!? ще наблягат на анимации по телевизията или ще вършеят на границата с танкове за достоверност ... :)))
1
 
7
 
3
khao до: Императорът
преди 1 година
Няма профилна снимка
ама земи напиши нещо и под статията за новите заводи! ... щото там си се покрил като бит пееерас!
6
 
6
 
2
преди 1 година
Импе, внимавай какво говориш срещу Пророка на прогреса,че неговите талибани ей сеща ще се хванат, да тезамерят с камъни :)
13
 
11
 
1
преди 1 година
Боже то само това да беше? Надали някога в големия бизнес е имало по-завършен мpъсник от мошшшшшеникът мъск.