ЕК спря парите за тунел под Шипка и за Западната тангента на София

Причината е неизпълнението на ангажименти на правителството по отношение на проекти в железопътния сектор

Още по темата
Коментари
   1| 2| 3    
7
 
15
 
21
преди 6 години
Няма профилна снимка
Борисов си вкарва малко и автогол - по негово време нито е осигурено финансирането за двете жп отсечки, заради които спират парите за двата пътни обекта, нито пък е подадена апликационната форма, която да гарантира, че ЕК ще ни плати парите. Т.е. колкото сегашните тройни не са си свършили работата, толкова и предишните.
1
 
24
 
20
преди 6 години
Няма профилна снимка
комунистическите писерушки, спрете да намесвате боко във всяка дискуся за сегашното управление и да измествате идеата.
протеста и недоволството от сегашното правителство няма нищо общо с боко. болшинството от хората не искат връщането му. просто им е писнало едни и същи комунисти и ченгета да ги закопават толкова години.
9
 
16
 
19
Mavi Goz до: Ironhorse
преди 6 години
Хааахаха... ти ако мислеше, немаше да пишеш толкова глупости! хаха!
Под засуканата ти вербална финтифлюшка "Вот на Суверена" хората разбират "Избори"! Анадъм? Само преди няколко месеца имаше точно такива избори, според резултатите, признати за честни и демократични от куп чужди наблюдатели, сега управлява това правителство. Заклинанията са по твоята специалност... хахаха!

И аз няма какво да изкарвам, не ме бъркай с двуизмерните си концепции и представи за света около теб... хахаха! Виж, ти си ярък представител на тези, които периодично се появяват на власт и след това отиват у нищото - списъкът е дълъг... хахаха!
11
 
19
 
18
Graf до: Ironhorse
преди 6 години
Няма профилна снимка
Да чета размислите на Дончев?
Който наред с всичко това твърди и това: "По-сложна е ситуацията с тунела под връх Шипка и обхода на Габрово, защото това е единственият инфраструктурен проект, който е включен в договора за присъединяване на България към ЕС с краен срок за изграждане 2014 г."
Благодаря. Не си заслужава.
Цинт, кат въ гледам, още някой друг месец извън властта и шъ почнете да са палите от мъка по площадите.
Недейте бе. :D :D :D
3
 
26
 
17
Ironhorse до: Mavi Goz
преди 6 години
Няма профилна снимка
Пък аз си мислех, се власт се дава след вот на Суверена, а не по заклинания на БСП/ДПС/Атака, лидерите им и платените им недоносчета.

Сега в България има диктатура на мафията БСП/ДПС/Атака.
Но няма да я изкарате дълго ...
11
 
18
 
16
Mavi Goz до: Ironhorse
преди 6 години
Хааахахаха...! Пич, яко фърляш масло, направо си запекъл буталата...! хахахаха!
Такива като тебе и Боце съвременната политическа система ги изхвърля много бързо на ***. Просто хората спират да гласуват за тях, или поне повечето избиратели! За съжаление на такива като теб, днешната демокрация се основава на принципа на мажоритета и политиците требва да убедят с делата си популацията да гласува за тях. Може шепа кресливи реститути да тормозят едномилионен град още 3 години, в тукашния сайт може и повече от 50 човека да се съберете, ама на изборите никога няма да се повтори картинката от 2009 г. Може да види Боце власт, ама след военен преврат, както процедират янките в мангасарските си протекторати, ама то за тая работа и армия требва, а тука - йок! хахахаха...
2
 
23
 
15
Ironhorse до: Graf
преди 6 години
Няма профилна снимка
Чети *** олигарско=пеевско=свинско
"С писмо от 4 октомври, ЕК уведомява Министерство на транспорта, че двете апликационни форми, подадени на 26 и 30 септември, се отхвърлят. Като конкретна причина за отхвърлянето на двете апликационни форми е посочено, че правителството не е изпълнило ангажимента си да осигури финансиране за вече течащи изпълнения в проекти в ЖП сектора, ползвайки заемното споразумение с Европейската инвестиционна банка”
9
 
15
 
14
Graf до: Ironhorse
преди 6 години
Няма профилна снимка
Верно ли така са казали от ЕС?: "Правителството на Олигарски първо да осигури съ-финансирането.."
***, воят който разнасяш наоколо ми харесва. :)
Как беше фигурата?
Значи Орешарски е на прав път. :D :D :D
Ако трябва обаче да съм сериозен, трябва да ти кажа, че единствената заслуга на ГЕРБ за Тракия, Марица, залата, естакадите и т.н е в това, че парите бяха налице та техническия ръководител можеше да надзирава дюлгерите. А за тунела и за Западната дъга пари - йок. Всичко опукахте. :)
3
 
25
 
13
Ironhorse до: Graf
преди 6 години
Няма профилна снимка
Да, нервен съм като виждам как крадци и убийци управляват България и съсипват бъдещето на нацията.
А, колкото и да се пънете в дезинформацията за спрените проекти, ЕК чсно го е казал: "Правителството на Олигарски първо да осигури съ-финансирането по одобрените вече ЖП проекти."
Добре че бяха ГЕРБ да имаме Тракия, Марица, Люлин и още куп пътища, пречиствателни станции, защото с крадетето от батко и братко, аверите на Олигарски, ЕС веднъж спря парите.
Олигарски, БСП/ДПС/Атака са крадци !
ЕС го доказва за пореден път.
Боли нали, *** крадливо !
9
 
18
 
12
Graf до: Ironhorse
преди 6 години
Няма профилна снимка
Нещо изнервен ми се виждаш.. :)
Не е полезно за здравето.
И таз партенка няма да помогне за качеството на мильоционерските крясъци. :)
Да резюмираме. Насреща имаме поредната некадърност на ГЕРБ, която мутрето се пробва да прехвърли другиму. :)
   1| 2| 3