НАТО отхвърли искането на Русия да се изтегли от България и Румъния

Все още няма решение за разполагане на нови сили на алианса у нас, заяви премиерът Кирил Петков

НАТО отхвърли искането на Русия да се изтегли от България и Румъния

Снимка: Marlene Awaad/Bloomberg

Още по темата
Русия иска силите на НАТО да се оттеглят от България и Румъния
21.01.2022
Русия иска НАТО да се върне на позициите си от 1997 г.
17.12.2021
Коментари
   1| 2    
2
 
1
 
11
aldy до: evlogi
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
На кой му пука какво ти е ясно и какво никога няма да ти стане ясно? Ти си карай по шпаргалката, иначе нанай черни гологанчета. Пък те да се оправят, да не са малки?
2
 
2
 
10
evlogi до: doba
преди 3 месеца
Съветски не знам, но войски на Варшавският договор си имаше.Нашите например бяха такива.Сега са войски на НАТО.Доколко има файда от тях е друг въпрос, но е факт, нашите сили в момента са част от силите на НАТО и да искаш в България и Румъния да няма сили на НАТО е определена безсмислица.
3
 
2
 
9
ing5rov до: korn
преди 3 месеца
"НАТО в момента е най доброто на пазара." ... като купувач ... а стоката купена на безценица е България .
2
 
5
 
8
korn до: doba
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Никой не го интерисува Варшваскияти договор и любимото ти СССР. 2022 година сме, ти си стар и живееш в едно минало. Остави бъдещето на държавата на младите, способните и знаещите. ''Едно време'' няма да се върне. България е малка държава и трябва да сме в съюз с по големите. НАТО в момента е най доброто на пазара. Държава от НАТО не е нападана и не може да бъде нападната. Виж кво се случи в Украйна и Сърбия,мисли за българските деца и не си играй с огъня.
3
 
4
 
7
doba до: Стоян Петров
преди 3 месеца
Хех, Стоенчик, щом до Господ си го докарал... Аз съм Човек на възраст, отдавна съм спрял да се обиждам. А в НАТО досега не съм видял някой да говори в първо лице единствено число. ни***КОЙ.
2
 
6
 
6
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Не е възпитано да говориш от името на всички и да обобщаваш В НАТО е прието да се говори в от първо лице единствено число, например : " Аз doba-та съм последна дупка накавала. Аз doba-та и моето семейство сме последни дупки накавала. Аз doba-та..........." В НАТО също знаем, че Господ има план за всеки и ние трябва да уважаваме това. Не се обиждай, само малко помисли може ли планът да е да си последна дупка накавала? С НАТО и без НАТО, категорично не!
5
 
4
 
5
doba до: Стоян Петров
преди 3 месеца
Хех, Стоенчик. АКО не си разбрал, БГ не е втора, а последна дупка на кавала. Едно време бай Тошо и Брежнев(после Горби) поне се виждаха от време на време. Срещите на чичко Бойко и президент Радев в голямата бяла къща бяха за по 15'. То като се замисля - и последна дупка на кавала не сме...
5
 
1
 
4
преди 3 месеца
5
 
3
 
3
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
А ето какво мисли за теб *** : " Они и есть второсортные.Если в Болгарии и Румынии этого еще не поняли, то мне их откровенно жаль."
5
 
6
 
2
doba до: evlogi
преди 3 месеца
Какво не ти е ясно, Евлоги? По време на Варшавския договор съветски войски в БГ нямаше. То май и в Румъния нямаше. Е, идваха от време на време за някое учение.
   1| 2