Глобите за неваксинирани срещу Covid в Европа се превръщат в реалност

Задължителната ваксинация се възприема във все повече държави като начин за справяне с пандемията

Глобите за неваксинирани срещу Covid в Европа се превръщат в реалност

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group

Още по темата
Трябва ли антиваксърите да плащат лечението си от COVID?
14.01.2022
Френският Сенат одобри засилени ограничения за неваксинираните
13.01.2022
Коментари
   1| 2    
0
 
1
 
15
преди 3 месеца
Най-добре е да се екзекутират неваксинираните, за да бъдат предпазени от ковид! Световно умопомрачение.
0
 
7
 
14
aldy до: petrg5s
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Наченки на дебилизъм, кайш? Да си ваксиниран и да заразяваш (значи убиваш) околните, защото се смяташ за защитен, това какво е, ако не дебилизъм? Ама вакснатите заразяващи околните са високо интелигентни **** и затова не им се полагат тояги? Бе що не си пиеш редовно хапчетата за интелигентност?
1
 
7
 
13
aldy до: windfall
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Много е просто. Зеленикаквият сертификат решава проблема. Нямаш ли зеленикакъв сертификат следва глоба, при повтаряне затвор. Значи бустерните дози ще трябва да се турят през абокадо. Натам върви работата.
1
 
10
 
12
преди 4 месеца
на този абсурд, дните му са преброени, споко....
10
 
2
 
11
преди 4 месеца
Щом убиваш невинни,не те интересуваш от обществото и си ниско интелигентен *** с леки наченки на деблизъм,за да разбереш какво става,естествено че ще ядеш тоягата.Но това трябваше да се прави миналата година,вече няма смисъл от никакви мерки и ваксинации
3
 
7
 
10
преди 4 месеца
Фашизъм.
2
 
11
 
9
преди 4 месеца
Чудя се как да определя това, което се случва с момента. ОТВРАТ. Това е. Видя се, че ваксините нямат ефекта, който се очакваше. Още - ни казват! И догога?..
2
 
11
 
8
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Не става ясно дали ваксинираните ще бъдат глобявани, ако се разболеят от Ковид. Ще им се отнема ли зеления сертификат? Или на всеки два месеца ще се глобяват, ако не се набучат на следващата игла?
3
 
10
 
7
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Значи толерираме разноцвентите, друговерците, сексуално извратените и мързеливите. Но никаква толерантност към антиваксърите!Задължително ще ги ваксинираме, дори да не искат. Защото сме загрижени за тяхното здраве! А не трябва ли да положим същата грижа за пушачите и алкохолиците? И тяхното здраве е важно. Представете си колко животи ще спаси един "сух режим" например.А какво стана с дебатите по важните въпроси? Медиите пропагандират единственото "правилно" мнение и само една гледна точка. На Хитлер щеше да му хареса. Бил е австриец.Чудя се за какво ли ще са следващите задължителни инжекции? Може би подкожни предаватели, заместващи личните карти.
1
 
8
 
6
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
НЕ СМЕ НАРОДНе сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.И не знаем, не можеме, не щемеда работим за себе си със време.Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядеме...Помежду си лихи, буйни, топорни,пред други сме тихи, мирни, покорни...Все нас тъпчат кой отдето завърне,щот сме туткун, щото не сме кадърни...Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а ***,пак ще кажа и с това ще да свърша.Петко Славейков
   1| 2