Американски съветник: Газовата криза в Европа застрашава човешки животи

При посещение в Киев Амос Хохщайн изрази притесненията на САЩ заради зависимостта на Европа от енергийни потоци от Русия

Американски съветник: Газовата криза в Европа застрашава човешки животи

Снимка: Andrey Rudakov/Bloomberg

Още по темата
Коментари
   1| 2| 3    
1
 
2
 
29
Dr. Vatnikov до: Mavi Goz
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Дъръак, подмазваш ли се на дребния плexap с протегната ръка за съюз?? Хехее, знаеш ли, срамни професии нвма, но за някой с претенции и самочувствие, като Митю Полуръста, който е на 40+, е доста жалко да продава застраховчици и вечер да доработва като треторазряден даскал. Живота дава истинска оценка на всички. Айде сега бегай да купуваш пластмасови халки за растата на внуците!
2
 
2
 
28
Mavi Goz до: Императорът
преди 2 седмици
Да, но вече и кинтите не са баш това, което се предполагаше, че ще бъдат. И ние сме некви фосилни (изкопаеми) кинтаджии . . . :lol: Глей го момето на кво ни обижда - на петолъчки. Явно не е броила петолъчките по двата байряка, пред които сутрин и вечер стои мирно или мастурбира от възторг :lol: Било много унизително да продаваш застраховки и да учиш децата ?! Това същество сигурно яйца на Фаберже продава и се е родило с две докторантури - една по право и една по икономикс ;) :lol: Импе, плюй и отмини. Може и да препикаеш. Изобщо, з а е б и , казано на френски . . . ;) :lol: Аз ще си сипя един пастис да удавя мъката по цветнокожите си внуци и ще лягам . . . ;) :lol:
2
 
4
 
27
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Наркуманци и усраинци + поляци и балтийци са са загрижели за Русия и ЕС!Тия да видят ко беши зимата у ФАЩ, без ток вуда и нафта. То пак ши са пувтори и пу трети *** американския "експерт" сай загрижел за ЕС. ко стана със шистовата революция? Ф му мента щатити купуват газ и нефт от... О боже *** Русия затуй ся е скъпи сичку + чи долара яку са пичата.
3
 
1
 
26
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Два cопола с петолъчки на челцата - единия държавно служителче, чиито деца са избягали в САЩ ! (не в гнилата дупка Раша), а внуците му от смесена раса (нищо лошо, но той умира от срам), а другия Митю плeшивото жуже, чиято мaмa е пришла нейде от някакъв руски кoптop, отхвърлено социално особено от другия пол, мислещо се за много умно, но живота го оценил подобаващо като дребен продавач на застраховки и вечерен треторазреден даскал за някой лев допълнително.... Съскайте си колкото си искате бе, твари, файдата е нулева, все сте си същите карикатури.
2
 
3
 
25
Императорът до: Mavi Goz
преди 2 седмици
А някога тоя сайт бе създаден именно за хората, които мислят в кинти :((( Обменяха мнения, помагаха си. Но такъв е животът - смениха се собствениците на Инвесторът, смени се политиката. Вече се лансират и толерират кресливи политически тролове, които компенсират нулевите си познания и ниският интелект с каруцарски език и наглост. Много читави хора бяха изгонени от тях и хубавият сайт и най-вече хубавият форум, отидоха по дяволите. Някога сам аз пишех за Инвесторът... сега защо да го правя? Иначе виж го тоя, че вече е в истерия. Едно време такива са ги лекували с лоботомия, което си е имало и плюсовете понякога - например при Ватенката после никой няма да види друга разлика, освен, че ще стане по-кротък.
3
 
4
 
24
Mavi Goz до: Dr. Vatnikov
преди 2 седмици
Не, политическа м ършо! Тук чат-пат се мяркат и хора, които мислят в кинти. Те числят точно както по-голямата част от германския бизнес, както огромни европейски компании като OMG, Shell, Engie, Wintershal, както германски канцлери като Хелмут Кол, Шрьодер и Меркел, както цял куп умни европейски политици, които виждат в Русия стратегически партньор . . . Тук би следвало да пишат хора, които правят кинти, а не скучаещи политически грантаджийски мъ стии и пондраци с неопределен материален, социален и полов статус като тебе, зеленият трол-мечтател и перфидният перас Пръдлеф . . .
3
 
2
 
23
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Групичката на вмирисаните ушaнкaджии пляска и цвили от удоволствие, все едно е спечелила нещо. На това, таварищи, му се казва мазохизъм - да се радваш на държавата-бензиноколонка, която освен да изнудва, дере, корумпира, заплашва, напада и въобще все такива "благини", на които се радват държавите в региона. Нищо позитивно, нищо хубаво, нищо не идва оттам.
0
 
2
 
22
data до: Mavi Goz
преди 2 седмици
За да защитят интересите си ВСИЧКИ производители на базови суровини си вдигнаха превантивно цените , а къде след това ще се установи равновесната точка ще разберем след време . Ти лично можеш да кажеш какво се случи например с печатарската хартия и картон :) Относно забавените доставки все ми се струва че руснаците просто го използваха за да натиснат за по бързото пускане в експлоатация на СП2 - което все пак е разбираемо от тяхна гледна точка , а и цената на пренос по новото трасе ще е по ниска от това по старото , а цената на транспорта си е от значение за всяка една дейност :)
4
 
6
 
21
преди 2 седмици
Туканка става все по-весело. "Пещерните русофоби" не само озверяха (обичайно за тях) но и щедро излагат на показ своите тежки и опасно прогресиращи психически увреждания. Върхът е стоенчик. Клетникът вече се изкарва отчаян русофил, сън не спиш да мисли за руския народ, че и окайва Газпром, че не печели достатъчно... нищо, че имат EPS над 0.5$ за полугодието, ПРЕДИ най големия скок на природния газ. Ясно е, че прави това за утешение, но такъв брутален конфликт с действителността си е сериозна патология.
1
 
2
 
20
evlogi до: abdul
преди 2 седмици
И слънце и вятър.Всичко си имаме.
   1| 2| 3