Теменужка Петкова: Правителството стои твърдо зад въглищната индустрия и енергия

Енергийният преход трябва да се справедлив и да е съобразен със спецификата на българската икономика, заяви категорично министърът

Теменужка Петкова: Правителството стои твърдо зад въглищната индустрия и енергия

Снимка: БТА

Още по темата
Коментари
0
 
0
 
10
преди 1 година
Няма профилна снимка
Бууууууу
2
 
2
 
9
Hahoto до: Sokratus
преди 1 година
Няма профилна снимка
И кой е забранил каруците бре тараланко, за да наложи насилствено автомобилите? Отговори на този въпрос, ако можеш! Някой караше ли каруцарите да направят конете на суджук, а? Прогресист, съвременен скрит комунист!
0
 
0
 
8
преди 1 година
Няма профилна снимка
До колкото знам, нивото на серни твърди частици се следи денонощно, онлайн и е сведено до 2-3%. Такива съоръжения вече има в повечето ТЕЦ, така че едва ли някой може да предяви претенции в това отношение. Трябва да се замислим за бъдещето на енергетиката, след спиране на АЕЦ Козлодуй! Може би бъдещето е в паро-газови електроцентрали, в предвид ниските цени на суровината и вредните емисии...
1
 
3
 
7
Бидонойл до: hagan
преди 1 година
Няма профилна снимка
Последните пък какво общо имат? Ако чат-пат дърпаш ганджа, значи си зелен ли?
5
 
5
 
6
hagan до: Sokratus
преди 1 година
Прав си има еди прости хора които говорят за зелена енергия ,вегански храни и легализация на марихуаната.-Тези същите хора открили истината на живота и пътя към бъдещото. Тези хора от тях почва светът и преди тях всички са били *** и неуки. Е тези хора са по вредни даже от онези в парламента-а онези са много вредни!
8
 
8
 
5
преди 1 година
Енергийният преход има чисто тоталитарен характер и няма в историята такова нещо справедлив тоталитаризъм. В момента няма абсолютно никакво съгласие сред бългатите дали въобще енергиен преход е изобщо е необходим - било то "справедлив" или не.
4
 
11
 
4
преди 1 година
А какво ще каже теменужка за стотиците милиони загуби, които трупа Марица Изток 2 или това няма значение????
10
 
6
 
3
Императорът до: zelka007
преди 1 година
Козлодуй НЕ бачка по един и същ начин зиме и лете. Пак пишеш за неща от които не разбираш. Тук в Инвесторът има инженери от АЕЦ-ът.
5
 
10
 
2
преди 1 година
Имало едно време едни неуки и прости хора, които оплювали първите автомобили и говорели, как до края на живота си ще използват каруци с коне!Сега тези хора са в Парламента и Министерският съвет!Но за тяхна изненада, прогреса не се интересува от техният сбъркан мироглед!
2
 
11
 
1
преди 1 година
"В това време положението в нашата страна беше спасено именно от въглищните централи и от АЕЦ Козлодуй"---------------------------министърката има впредвид тези дето си бачкат традиционно и са скъпи , поне според форумното братство , или онези дето им се плаща за студен резерв и не сработиха , за това за което им се плаща ... :))) ... а енергийният баланс го спаси тогава павец чаира , и продължават да моткат дострояването на яз.яденица ... щото като го направят хептем ще отпадне нуждата от студен резерв ... :)))а козлодуй си бачка по един и същи начин и зиме и лете ... той па кво общо има с тогавашната ситуация ...