Обрат: Държавата прояви интерес да участва в сделката за ЧЕЗ България

Правителството предлага да купи контролния дял от българското дружество, което купува активите на CEZ Group

Обрат: Държавата прояви интерес да участва в сделката за ЧЕЗ България

Гинка Върбакова в Министерския съвет. Снимка: Олег Попов, Investor Media Group

Още по темата
БСП поиска чешкият доклад за сделката за ЧЕЗ да бъде разсекретен*
28.02.2018
Борисов видя сценарий за оставка на правителството в сделката с ЧЕЗ
27.02.2018
Коментари
   1| 2| 3| 4| 5    
0
 
0
 
43
Eon
преди 2 години
Няма профилна снимка
Абе те милиарди окрадоха от банка, че няма един наказан (камо ли да възстановят парите) вие за някакъв ЧЕЗ се дърляте.
Ще мине и тая далавера, гледали сме го тоя филм много пъти.
0
 
3
 
42
Mavi Goz до: abdul
преди 2 години
Щото всъщност, ако не беше се разквичала Курнелия и не беше фърлила го вното връз вентилатора, сделката можеше да мине и замине както с Енерго Про - мноо гледали, малко разбрали... :lol:
0
 
4
 
41
Mavi Goz до: abdul
преди 2 години
Щото най-якото алиби в момента е да застане с могъщото си телосложение срещу сделката, знаейки предварително, че нема как да се спре. И после да каже: квот можахме, направихме, борихме се кат лъвове, ама на - чехите не искат. А иначе Гинчето е гилза - вижда се и от самолет. Интересното е, че даже и Уникредит Булбанк са сред гарантите - начи знаят, че работата е сериозна... И кой ли е толкова сериозен зад това моме от Пазарджик...??? Теменужка случайно й била кума, с Ц. Бориславова се познавали добре... Само с Винету се запознаха вчера.... :lol:
0
 
0
 
40
Mavi Goz до: NickyDickinson
преди 2 години
Плувай, плувай... Не е риба... :lol:
0
 
2
 
39
Mavi Goz до: abdul
преди 2 години
Абе... не спира да ме сърби дългият ми нос, че целата суматоха и уж паниката на Боце са само театро за пред овцете, че схемата е мъдро и внимателно измислена и че некой ден именно ТОЙ - през некви мъпети - ше ни продава точеца... ??? Достатъчно опит, самочувствие и гьонсуратлък натрупа в големите игри, за да има задръжки и скруполи... Просто моментът е много подходящ - Европа е зарината със собствени, екзистенциални проблеми, а той е на върха - всепризнат и навън, и тук никой не му диша във врата... ? Знам ли...?
2
 
1
 
38
NickyDickinson до: Mavi Goz
преди 2 години
Няма профилна снимка
Когато Инерком( а не Интерком, кучегъзий), получи финансиране, плати цената и стане собственик, тогава ще си говорим. Да, ама на Върба в Шестък. От ЧЕЗ добре знаят, че това няма да стане. Отива Гина Балканска в Прага и предлага някаква цена, която няма как да плати. То по тая логика и ти мавърски гъзе можеш да станеш "собственик". За последен път ти казвам, Гинка не може и няма да бъде собственик на Енергото. Набий си го в празната куфалница. Оставям те да си мъмлеш като . бан поп. Нещо те наблюдавам как си изпускаш нервичките май. Злобар ***.
0
 
2
 
37
abdul до: Mavi Goz
преди 2 години
Няма профилна снимка
хихихи точно! И цената и цената на придобиване да кажат. И от кого ще го купува хихи. Особено дяловете от кредиторите хихи.
0
 
0
 
36
Mavi Goz до: NickyDickinson
преди 2 години
"Не ***, няма договор между ЧЕЗ и Гинка."

Това ти ли го написа бре, DickHead-son?
А това как ше го коментираш:

"Имаме подписан договор, но ще видим какво ще ни предложи "Интерком", заяви говорителят на ЧЕЗ Ладислав Кржиж в петък."

Това какво е:

"В изявление на Бабиш, публикувано на сайта на чешкото правителство, се посочва..... "По този въпрос го (Бойко Борисов) насочих към ръководството на компанията и подчертах факта, че договорите с "Интерком" вече са приключени", посочва чешкият премиер."

Какво още ше дрищиш тука бре, плоскоглав ***...?!!! Немало договор, немало сделка... Нема нищо у празната ти куфалница....
Да, чехите могат и да кандисат да пуснат Боко, ама може и да не кандисат - кой може да каже? Даже не са се произнесли още юристи дали изобщо е възможно държавата да купи дялове... Щото има доста писано и като евродирективи, и като национално законодателство по въпроса. Прочети статията за шмръкните от днес на Томислав Дончев по-нагоре...
0
 
2
 
35
NickyDickinson до: Mavi Goz
преди 2 години
Няма профилна снимка
"Не са открити никакви причини, поради които сделката да не бъде завършена", заявява още чешкият премиер." Т. е. още не е завършена и няма да бъде завършена с Инерком, помни ми думата.
1
 
0
 
34
NickyDickinson до: Mavi Goz
преди 2 години
Няма профилна снимка
Ти май не можеш и да четеш.
   1| 2| 3| 4| 5