Товарен кораб от 1909 г. започва отново да пренася товари без емисии

Съвременните кораби превозват над 10 млрд. метр. тона товари всяка година и са отговорни за повече емисии от авиоиндустрията

Товарен кораб от 1909 г. започва отново да пренася товари без емисии

Снимка: Sailcargo Facebook Page

Коментари
0
 
4
 
10
преди 1 месец
Шхуната от снимката е красавица. НО е твърде малка за товарен кораб :)
1
 
3
 
9
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ще бъде забавно ако тръгнат да пренасят нефт с ветроход.
3
 
2
 
8
Gocho до: Борката
преди 1 месец
Тя на тупана да дава темпа
3
 
3
 
7
преди 1 месец
Импа, Гошето, Борката, Циклопа... Смешни хора... Има доброволен стандарт "Fair Trade". Има клиенти, които искат стоки и услуги по този стандарт. Хората от статията предлагат решение, и си правят кефа и правят кинти. Следя ги от около 4 години. Имат си канал в тубата, където споделяха различни етапи от ремонта на кораба и строежа на новият. Имат сериозни планове. Колко от вас ще си купят органично кафе отговарящо на този стандарт?! М/у другото струва $34 за кило, можеш да си го поръчаш, има няколко магазина и в Европа. Някой нещо да ви кара на сила?! В света в момента има на различен етап на завършване около 12 проекта на товарни ветроходи. Да, не са големи, да, не са бързи като другите, но има търсене за тази услуга. Те първа ще четете такива новини... :)))
2
 
4
 
6
GiRo до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ти май не разбра, че единственият ид-и-0т си ти?
4
 
2
 
5
преди 1 месец
Мдам - ще се върнем към ветроходните гемии, стигащи за Китай само за три месеца, и към каручките - с които пътуването да града си е цяло пътешествие. Важното е зеленашите да са щастливи. А не е ли по-право ние да ги обeсим тях и да живеем нормално? Апропо - защо не разкажете за Шри Ланка? Тази съвсем доскоро съвсем не бедна държава, сега е докарана до фалит, масов глад и бунтове - защото управляващите я тръгнаха по акълът на ментално непълноценната Г. Тунбергова, забраниха торовете и решиха всичко да е био и еко? И къде и защо се покри това - глyпавото? Може би се скри, защото сега е пълнолетно и вече носи наказателна отговорност за безобразията си? Или просто защото сега на мода е друг ид-и-0т - украинският пaляк? Както са казали хората - един ид-и-0т в село някак се търпи, ама двама са вече прекалено ного !!!
2
 
3
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
В подзаглавието се говори за кораби и авиоиндустрия, това космически кораби ли са?
2
 
5
 
3
cyclop до: Gocho
преди 1 месец
Дам... Два реда гребци се е доказало ефективно. Могат да ги избират по нисък социален кредит. Скоро.
3
 
4
 
2
Борката до: Gocho
преди 1 месец
И до там ще стигнем. Тия, които не могат да си плащат заемите срещу нашите хартийки - там са! На греблата от тъмно до тъмно. И Грета Тумберг на почетна вахта да дръка по корабата камбана.
3
 
5
 
1
преди 1 месец
Ако сложат и гребци ще го направят още по ефективен