Русия направи предсрочно плащане по дълга си преди изтичането на ключов лиценз

Американско изключение, което позволява подобни преводи, изтича след пет дни

Русия направи предсрочно плащане по дълга си преди изтичането на ключов лиценз

Снимка: Paul Yeung/Bloomberg

Още по темата
Русия ще плаща задълженията си в рубли, ако всички други опции са блокирани
18.05.2022
Коментари
2
 
4
 
8
преди 1 месец
Ейй ,ама много подло това от страна на Русия Хвърли парите на масата Сега ония ще се изпотрепат ,кой да взима и кой да забранява , големи гадове това руснаците ,такава междуособица да създадат в демократичните финансови среди
3
 
3
 
7
deant до: zelka007
преди 1 месец
хах, не е лошо да знаеш, че хората те помнят
6
 
2
 
6
zelka007 до: deant
преди 1 месец
От петилетка чета сайта и пиша, знае се на кого си фен и на кого не... :)))... не се вживявай прекалено...
3
 
10
 
5
преди 1 месец
до вчера щяхме да фалираме Русия, пък тя си плати предсточно като пич. ДО вчера всичкото беше санкции, а тая сутрин Герамния и Италия ще плащат в рубли. Само ние сме по светец и ще изпълняваме всички санкции, а от ЕС ще продължават да ни се подиграват. Целия Запад се побърка. Не съм фен на войната в Украйна или поддръжник на Путин, но поне с тая агресия показа истинските лица на нашите "партньори".
9
 
2
 
4
redcretin до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Мпада, никога няма да видиш САЩ да се задъхват както сега червените жалкари :) 4млн избягаха от хубавото, за да идат в омразния капитализъм - останаха простите *** на хубава диета от ряпа и борш ;)
7
 
5
 
3
Solar Power до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Румъния разрешава добива на природен газ в Черно море ! Ето как се прави :) Сега ще копат на 10 км от нашата зона и ще ни продават газ и на нас до 4-5 месеца. А ние понеже сме много умни 90% газова и петролна зависимост само от русия :) Освен това и мораториумче за копане на газ :) Еха найс :П Как хубаво плащат братушките за да не правим нищо ...
8
 
3
 
2
Solar Power до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Спирайте и лиценза какво толкова ? България също плати , ама и спряха газа нали ? Даже си плати както е по договор 50 милиона евро и то в Газпромбанк която не е под санкции :)
5
 
8
 
1
преди 1 месец
Колко жалки са опитите да бъде фалирана Русия от тия, които сами реално са фалирали !!! 40 МБ външен дълг и 28 МБ приходи само за месец и само за газ и петрол !!! Какво има да се коментира туканка? Чакаме да видим как САЩ ще си изплати дълговете от 30.5 ГБ, при 1 ГБ годишен търговски дефицит... подозирам, че това няма да го видя, дори да надживея Йода !!!