Намаляващото население е най-голямото предизвикателство на Балканите

200 хил. българи са се завърнали в родината си през март след началото на пандемията

Намаляващото население е най-голямото предизвикателство на Балканите

Снимка: Konstantinos Tsakalidis/Bloomberg

Още по темата
Коментари
2
 
3
 
5
преди 1 година
Няма профилна снимка
Въпрос на гледна точка. Питайте Сталин или Хитлер :) За едни предизвикателство, за други възможност за "големия рестарт" :)
6
 
2
 
4
Dr. Vatnikov до: фиг.1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Митето, самонарекъл се "императора" е дребно, но дълбоко изпълнено с комплекси същество. Пръска злоба навсякъде, особено срещу тези, които му се смеят на "инвестицийките" в газпром и подобни удавници, срещу Илон Мъск и неговите фирми, турили кръста на роскосмося, срещу втечнения газ, срещу всякакъв вид източници на зелена енергия и тн. Клеси по цял ден по ФБ групите за инвестиции да дрънка глупости, защото социалния му живот е нула.Всъщност най-големия му проблем (освен външния вид) е самовнушението, че заслужавал много от живота, заслужавал да е шеф, даже се записал да учи управление на човешки ресурси в УНСС сега на дърти години, явно мислещ, че това е проблема му да не е шеф. Та голямата му самооценка силно противоречи със службицата му на продавач на застраховки на 40+ години и това го докарва до бяс + фактът, че акцийките му в газ и петрол поевтибяват всеки ден.А мечтата на човечето е да го вземат в някой голям руски проект като вярно куче, да го назначат за шефче и там да сочи с пръстчето и да дава акъл.
4
 
6
 
3
vzhekoff до: фиг.1
преди 1 година
Няма профилна снимка
По-интересен е твоят случай - как човек от катуна пише по форумите.
6
 
4
 
2
фиг.1 до: Императорът
преди 1 година
Няма профилна снимка
Забелязал съм, че че винаги си бил добре информиран какво става по катуните. Някой път ще трябва да ни разкажеш какъв ти е случая.
3
 
6
 
1
преди 1 година
Каква част от тия 200 000 са учещи или работещи на запад хора... и каква част са ромове, препитавали се в Европа от социални помощи и джебчийство и прoституция? Защото помним много добре след завръщането на тия "българи" какви неколкодневни оргии имаше по kaтуните.