М. Минков: Ако спрем Северна Македония по пътя ѝ към ЕС, ефектът ще е опустошителен

Стъпвайки върху фактите такива, каквито са, докато не се възприеме успореден подход от страна на двустранната комисията, тя ще зацикля, изтъква журналистът

М. Минков: Ако спрем Северна Македония по пътя ѝ към ЕС, ефектът ще е опустошителен

Снимка: Konstantinos Tsakalidis/Bloomberg

Коментари
2
 
5
 
5
преди 3 дни
И докога ще отстъпваме пред тая нагла измeт в името на двустранните ни отношения? ТЕ какво направиха за тия отношения, освен да ни нападат и да ни крадат историята? С такава напаст не става с добро, а само със сила. Трябва да им се заяви категорично и недвусмислено, че или ще спрат да ни крадат историята и да тероризират хората с Българско самосъзнание и да им нарушават човешките права - и ще обявят, че те като измислена държава на 65 години нямат НИКАКВИ претенции към историята ни, или няма да влязат НИКОГА в ЕС, поне докато ние сме там !!! Никакви компромиси повече !!!
1
 
8
 
4
преди 3 дни
Защо в статията липсва, че този мартин минков е агент Максим, от 6-то на ДС? Това долно престъпно и-з-ч-а-д-и-е адово е било сътрудник на комунистическата власт и сега работи за неокомунистите от есср. Ама нали комунистите съпартийците на този минков създадоха македонската нация и език, как той ще е против своите съпартийци? Ето такива като този продадоха България преди на ссср за рубли и копейки, а сега на ессср за евра... Дано си купят лекарства и свещи с европарите...
1
 
7
 
3
преди 3 дни
Няма профилна снимка
Абе гърците ги накараха да си сменят името на държавата, нашите *** още на комисийки си играят, кво толкова има да се увърта и да се преговаря! Некадърници!
3
 
6
 
2
преди 3 дни
Няма профилна снимка
Минков, докато гледаш на нещата по начина, по който гледа слабия и неуверения, си мислиш, че щяло да има катастрофални последствия...

В живота не е така. Този, който твърдо и с постоянство отстоява правата и вижданията си, бива уважаван и почти винаги е печеливш.
Мишоците, които все се страхуват да изкажат и защитят позиция, биват подритвани и неглижирани.

Голяма част от хората в Източна Европа го имат тоя комплекс за малоценност, насаден първо от Османската империя, после от Ссср. Все чужденците ги смятаме за голямата работа. Я само колко примери и изрази, като "да не се изложим пред чужденците" има.
Но е време да започнем да се държим като некомплексирана и отстояваща исканията си държава.
Никаква подкрепа на тия измислените "македонци" (всъщност сбирщайн от българи, сърби, турци, албанци и тн.) , докато не подпишат.
2
 
7
 
1
преди 3 дни
Няма профилна снимка
Не АКО, а ТРЯБВА да бъде спряна, ако продължават с простотиите си. Гърция постигна своето, защото бяха единни, в този контекст не трябва да се позволява да се прокрадват подобни коментари!