Лавров: Русия е готова да доставя газ за ЕС през "Турски поток"

За да се случи това обаче са необходими гаранции от европейските власти

Лавров: Русия е готова да доставя газ за ЕС през "Турски поток"

Снимка: Архив Ройтерс

Още по темата
Премиерът: Това, което трасира Румен Радев, това постигнахме и ние - нищо
08.06.2018
„Газпром“ отпуска заем от 2,14 млрд. евро за строежа на „Турски поток“
04.06.2018
Коментари
2
 
4
 
4
Mavi Goz до: Sokratus
преди 1 седмица
Унгария, Словакия и Австрия ще си решат дали им е рентабилно. И Газпром ще си реши дали му е рентабилно да прекарва газ през Украйна, нали? И накрая всеки ще е доволен. Бас слагам, че руснаците нема да плащат за "независимостта" на Украйна, каквото и да значи това. На запад не знам какво е модерно, но ние сме на изток, а Лавров е още по на изток - до там западните моди и даже ветрове трудно стигат - мноо степ, мноо път - и за модата, и за ветъра... ;) :lol:
6
 
7
 
3
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Трябва да изграждат нови газопроводи, само защото на "Пластелина на пръстените" не харесва Украйна да е независима странаи затова транзита няма да минава по готови газопроводи!

Каква е тая независима Украйна ? Украйна се управлява от хунта на пряко подчинение на американското посолство. Даже и тръбите, които минават през Украйна са американски.
8
 
7
 
2
преди 1 седмица
...Украйна била независима? ....всички държави са зависими. ....това важи и за хората. ...айде да сложим кръст на нато, но да сложим плюс на търговията. На търговията без санкции от някого и без военни заплахи или изнудване към конкуренти от същия. ...ще е различно, нали?
6
 
10
 
1
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Лавров може да е готов, но защо на Унгария, Словакия, Австрия им се струва това за рентабилно! Трябва да изграждат нови газопроводи, само защото на "Пластелина на пръстените" не харесва Украйна да е независима странаи затова транзита няма да минава по готови газопроводи!
На запад не е модерно да харчиш пари, за да се правиш на велик и надуваш. Тези които го правят, посещават често затворите! ;)