IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как предприемачите на бъдещето ще подобрят качеството на живот?

Пандемията е благоприятна за стимулиране на бизнес начинанията, посочи Михаела Савова, основател на Leader Talks

16:05 | 16.06.20 г.
<p>
	<em>Илюстрация: Investor.bg</em></p>

Илюстрация: Investor.bg

Предприемачите на бъдещето ще се фокусират върху подобряване качеството на живот, както и върху технологиите, като целта е да се оптимизират процесите по нов начин. Това заяви в ефира на Bloomberg TV Bulgaria Михаела Савова, основател на единствения по рода си шоу формат за лидери – Leader Talks.

„Предприемачите ще започнат да бъдат много по-свързани с гражданите и ще бъдат много по-осъзнати за качеството на живот на хората“, посочи тя.

Според Михаела Савова криза като тази с Covid-19 дава възможност за развитие на предприемачеството и стимулира бизнеса.

Предприемачите са жадни за възможности и пандемията е благоприятна за стимулиране на бизнес начинанията“, коментира основателят на Leader Talks.

По думите й споделените работни пространства за работа от доста време са познати в Европа и се ползват от бизнеса и тя вижда перспективи за развитие в този сектор.

„Фирмите преминават към начин на работа, който е по свободен и позволява на част от хората да работят от вкъщи, в традиционните офиси има по-малко хора, а интерес към споделените работни пространства определено има“, заяви експертът от Leader Talks.

Михаела Савова ще бъде модератор на дискусията „Секторите с най-голям потенциал и промените днес“ в рамките на събитието „Предприемачи на бъдещето“.  Тя ще се проведе на 18 юни, от 12 часа, в онлайн формат, и може да се проследи на живо на уебсайта на Investor.bg.

Целия разговор очаквайте във видео материала на Bloomberg TV Bulgaria.

Всичко гости на предаването „Бизнес старт" гледайте тук.

 

Онлайн конференцията на Investor.bg "Предприемачи на бъдещето" се осъществява с генералната подкрепа на Пощенска банка, както и с подкрепата на Индустриален Холдинг България и Общински гаранционен фонд за малки и средни предприятия. Институционални партньори са ABLE, Британо-българската бизнес асоциация и „Тук-Там“, а медийни партньори са Bloomberg TV Bulgaria, dnes.bg, money.bg и smartmoney.bg.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:06 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още