IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои ще са най-търсените имоти в Пловдив през годината?

Дискусия на Imoti.net по темата ще се проведе на 20 май от 10 часа в хотел Империал Пловдив

12:08 | 17.05.19 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: архив Олег Попов, Investor Media Group</em></p>

Снимка: архив Олег Попов, Investor Media Group

Как се развива пазарът на имоти в Пловдив и кои ще са най-търсените жилища в града и региона през тази година. Това са част от темите, които ще бъдат дискутирани на предстоящата бизнес закуска на Imoti.net в Пловдив, която ще се проведе на 20 май, от 10 часа, в хотел Империал Пловдив.

По време на закуската брокери ще представят последни данни за развитието на имотния пазар във втория по големина град в България. Освен това експертите ще дадат и данни за това какви са най-честите изисквания на купувачите и какви суми са готови да платят, за да придобият собствен дом в града и региона. Банкови експерти пък ще коментират как най-често купувачите финансират сделките си.

Във фокуса на предстоящата бизнес закуска на Imoti.net в Пловдив ще бъде конкурентността като ключов фактор за устойчиво развитие на сектора. Снежана Стойчева, мениджър на Imoti.net ще представи най-новите услуги за реклама, които сайтът предлага. Специалисти ще обяснят как различните дигитални услуги подпомагат бизнеса с недвижими имоти и ще представят най-новите софтуерни решения.

Бизнес закуската в Пловдив е част от проекта „Годишни награди на Imoti.net”, който насърчава добрите практики в сектора и, който се осъществява с генералното партньорство на Пощенска Банка и подкрепата на Теленор, Бокони, Realtor Assitant Pro.

През 2017 година Imoti.net, който е част от Investor Media Group – втората най-предпочитана онлайн медийна група сред потребителите в България по данни на Gemius, обнови дизайна и функционалността си, с което направи още една крачка напред в разграничаването между качествените и некачествените обяви за имоти. Мисията на сайта е да подкрепя коректните участници в имотния бизнес, така че потребителите на техните услуги да могат да правят правилен избор в свой интерес по всяко време. В полза на потребителите Imoti.net стартира и поредицата „Доверен брокер“ със съвети за разграничаване на коректните и некоректни посредници при сделките с имоти.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:30 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още