IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Галакси Инвестмънт Груп“ с Ден на отворени врати в Royal Garden тази събота

Инициативата в града под тепетата е за всеки, който търси нов дом в комплекс, изпълнен с най-високо качество

11:51 | 25.11.21 г.
Автор - снимка
Създател
„Галакси Инвестмънт Груп“ с Ден на отворени врати в Royal Garden тази събота

На специално събитие за всички пловдивчани „Галакси Инвестмънт Груп“ организира „Ден на отворените врати“ в жилищен парк „Royal Garden“. Инициативата е тази събота, 27 ноември 2021 г., между 9:00 и 18:00 часа, в търговския офис на компанията, който се намира в непосредствена близост до жилищния комплекс на ул. „Митрополит Максим”.

В рамките на събитието клиентите ще могат да получат подробна информация както за свободните за продажба жилища в двете нови сгради на комплекса, така и за всички компоненти, свързани с предимствата при реализацията на проекта, който се изпълнява спрямо най-високите световни стандарти при жилищното строителство. Сред тях са използването на енергоефективни материали, топлоизолационна фасадна система, висок клас алуминиева дограма, шумоизолация под подовата замазка, допълнително окабеляване за „умен дом“, система от филтри, премахващи наличието на твърди частици в питейната вода и подобряващи вкусовите ѝ качества. За спокойствието на живущите ще бъдат монтирани датчици за вода като част от системата за превенция от наводнения.

Премиум жилищата ще разполагат със система за пречистен свеж въздух с възможност за контролиране на влажността. Отоплението е подсигурено от ТЕЦ. Жилищните сгради ще разполагат с красиво обзаведени и луксозни фоайета с голяма височина, които ще създадат усещане за уют.

„Royal Garden“ получи награда на най-престижния национален конкурс „Сграда на годината“ за вече реализираните сгради 1 и 2, а сгради 3 и 4 на комплекса са в процес на реализация. Тяхното хармоничното разположение позволява оформянето на обширен вътрешен двор и градина с максимална площ. Комплексът разполага с богато разнообразие от удобни и функционални двустайни, тристайни и многостайни апартаменти. Те са със светла височина от 2,85м и разпределения на помещенията, създаващи максимален простор, светлина и уединение. За постигането на отлична осветеност и ослънчаване на жилищата са проектирани характерните за проекта лоджии и еркери. На горните етажи на сградите са позиционирани обширни тераси с красиви гледки, които да се превърнат в любимото място за отдих на бъдещите обитатели.

Допълнителен плюс на комплекса са местата за отдих, зелените площи, детската площадка, подземния паркинг и гаражите.

Комплексът ce намира в eдин oт най-предпочитаните райони нa град Пловдив – парк „Отдих и ĸyлтypa“, непосредствено дo Маll Рlоvdіv и caмo нa 10 минyти пешеходно разстояние oт Гребната база. Удобство добавят разположените в близост xипepмapĸeти, дeтcĸи градини, училища, спортни съоръжения и paзнooбpaзиe oт ресторанти.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:08 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още