IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„ФНИБ“ АДСИЦ организира уебинар на 27 ноември

За последно такъв имаше преди шест месеца, а междувременно се проведе и общо събрание на акционерите, на което бе одобрено разпределянето на дивидент

09:48 | 24.11.20 г.
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Развитие на офис сградата Sinergy Tower в София тех парк към 12 август 2020 г. Вдясно се вижда част от &quot;Площад на авиацията&quot;, известен още като &quot;кръговото на 4-ти километър&quot;, и част от бул. &quot;Цариградско шосе&quot;. &nbsp;&nbsp;<em>Снимка: markan.bg</em></p>

Развитие на офис сградата Sinergy Tower в София тех парк към 12 август 2020 г. Вдясно се вижда част от "Площад на авиацията", известен още като "кръговото на 4-ти километър", и част от бул. "Цариградско шосе".   Снимка: markan.bg

"Фонд за недвижими имоти България“ АДСИЦ организира уебинар на тема „Финансови резултати за третото тримесечие на 2020 г. Планира се и предоставяне на текуща информация за дейността на ФНИБ АДСИЦ“. Семинарът е планиран за 27 ноември 2020 г. от 13 ч., съобщи дружеството в уеб страницата си.

За последно такъв уебинар имаше преди около шест месеца - на 20 май 2020 г.

Уебинарите се превърнаха в практика за комуникация с акционерите на фонда. Между двата уебинара бе проведено и общо събрание на акционерите на 28 септември 2020 г., на което беше гласувано разпределението на брутен дивидент от 0,1241487 лв. на акция.

На уебинара на 27 ноември ще може да се задават въпроси в реално време или предварително в специално създадената за целта тема във форум.

В дискусията ще участват и ще са на разположение да отговарят на въпроси председателят на Съвета на директорите Тодор Брешков и Димитър Марков, който отговаря за финансовите данни и прогнози.

Всички, които имат желание да участват в уебинара, могат да направят това, като използват регистрацията си от предишно събитие или като си направят нова регистрация, както е описано в страницата на дружеството.

„ФНИБ“ АДСИЦ притежава редица имоти, включително офис сграда в Бизнес парк Младост 4 в гр. София, офис сграда в местността Камбаните гр. София, офис сграда в етап на строеж в София Тех Парк (с име Sinergy Tower), магазините, отдадени на веригата "Мосю Бриколаж" на бул. Цариградско шосе в София и в гр. Варна. Също така фондът притежава и парцели в София, Видин, Велико Търново и в с. Лозенец общ. Царево и апартаменти в к.к. Боровец.

Нетната печалба за деветмесечието на 2020 г. намаля с 2,8% на годишна база до 3,28 млн. лв. Приходите от услуги (наеми) намаляха с 3,4% на годишна база до 5,28 млн. лв. за деветмесечието на 2020 г.

Само преди дни фондът подписа договор за банков кредит за 41 млн. лв. за дофинансиране на строителството на офис сградата в София Тех Парк (Sinergy Tower).

Материалът е с информационен характер и не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Авторът притежава една акция в капитала на дружеството.

Свързани компании:

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ(BREF)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:30 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още