IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

АПИ пусна поръчка за нови пътни знаци за 15 млн. лв.

Търгът обхваща почти цялата страна, а предложенията на кандидатите ще се оценяват по метода "Икономически най-изгодна оферта"

15:22 | 25.06.18 г.
<p>
	<em>Снимка: АПИ</em></p>

Снимка: АПИ

Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) обяви обществена поръчка за производство, доставка и монтаж на пътни знаци с постоянни и променливи размери на вертикална сигнализация на републиканските пътища. Това става ясно от портала за обществени поръчки.

Общата прогнозна стойност е 15 млн. без ДДС. Срокът на изпълнението е 60 месеца.

Поръчката обхваща почти цялата страна – Северозападен район, включващ области Видин,Враца, Монтана, Ловеч и Плевен; Северен Централен район, в който влизат областите Велико Търново, Габрово, Разград, Русе и Силистра; Североизточен район с области Варна, Добрич, Търговище и Шумен; Югоизточен район, в който влизат области Бургас, Сливен,Стара Загора, Ямбол; и Южен Централен район, в който попадат области Кърджали, Пазарджик,Пловдив, Смолян, и Хасково.

За всяка позиция (район) е предвиден бюджет от 2,5 млн. лв. за целия петгодишен срок на поръчката. Плащанията ще зависят от свършената работа за съответната година.Според описанието на търга всеки кандидат може да подаде документи най-много за две позиции (два района). 

Изискване към кандидатите е през последните пет години, считано от датата на подаване на офертата, да са изпълнили дейности идентични или сходни с предмета и обема на поръчката, свързани с производство, доставка и монтаж на минимум 80м2 пътни знаци с постоянни размери и 50 м2 пътни знаци с променливи размери на вертикална сигнализация по републиканските пътища или пътища с еквивалентни характеристики извън страната.

Освен това трябва да разполага с инструменти, съоръжения и техническо оборудване, необходими за изпълнение на поръчката.

Изисква се участникът в процедурата да прилага система за управление на качеството, сертифицирана съгласно стандарт БДС EN ISO 9001:2015 (или еквивалентeн сертификат, издаден от органи, установени в други държави членки), с обхват производство, доставка и монтаж на пътни знаци с постоянни и променливи размери на вертикална сигнализация за пътища.

Предложенията на кандидатите ще се оценяват по метода "Икономически най-изгодна оферта", като най-изгодната оферта се определя въз основа на критерий за възлагане „оптимално съотношение качество/цена“.

Срокът за кандидатстване е до 30 юли 2018 г. Всички предложения ще бъдат отворени на 31 юли в сградата на АПИ. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:17 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още