IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

15 компании и брокери бяха отличени в "Годишните награди на Imoti.net"

Тази година специализираният имотен портал празнува 20-та си годишнина

10:43 | 08.07.20 г.
<p>
	Илюстрация: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group</p>

Илюстрация: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group

Петнадесет компании и брокери бяха отличени със статуетки за добри практики в сектора на недвижимите имоти в петото издание на „Годишните награди на Imoti.net“. Тази година специализираният имотен портал, част от Investor Media Group, към която спада и Investor.bg, празнува 20-годишния си юбилей.

Победител в категорията „Агенция за недвижими имоти на годината“ е Arco Real Estate. Другите номинирани в категорията бяха миналогодишният победител Bulgarian Properties и ЕРА Недвижими имоти.

Вотът на потребителите в същата категория обаче отреди първото място на Bulgarian Properties. Компанията, оглавявана от Полина Стойкова, спечели още в три категории – „Брокер на годината“ за Росен Станков, и за най-добър сайт на агенция за недвижими имоти, оценен най-високо както от журито, така и от потребителите. Наградата на журито беше споделена с Broker360.bg.

Потребителите избраха за най-добър брокер на годината Йоана Донковска от компанията Stonehard.

В категорията за агенция за недвижими имоти малък и среден бизнес статуетките отидоха при съответно „Матекс имоти“ и „Сиана недвижими имоти“. А „ЕРА Недвижими имоти“ беше отличена в категорията за най-динамично развиваща се компания.

Първото място за „Дебют на агенция за недвижими имоти“ спечели Вая Естейтс, а другите две агенции, които се конкурираха за наградата, бяха "Даная ДМ-консулт" и "Аполон Консулт". В категорията бяха номинирани компании, които са започнали дейността си през 2018 г.

Наградата за „Имот на годината“ отиде при RUHouse. 8-етажната жилищна сграда от затворен тип в южната част на София разполага с 94 апартамента, 13 мезонета тип къщи със собствена градина, 124 паркоместа и подземни гаражи.

В категорията „Маркетингова стратегия на имот“, която беше една от двете нови категории на тазгодишната церемония, победител стана West Point Center. Сградата е предложена за продажба в условията на търг. „Във времена, когато двете страни са несигурни, търгът е справедлив механизъм за определяне на пазарна стойност и се надявам да започнем да използваме този механизъм по-често, за да стесним времето за реализиране на сделки“, каза Георги Палпурин, който прие наградата в категорията.

Във втората нова категория - за „PropTech“, статуетката отиде при Ocenime.bg.

В края на церемонията бяха раздадени и три специални награди на Imoti.net. Николай Господинов от iBROKERS беше отличен за нестандартен подход в управлението на агенция за недвижими имоти. За отговорна позиция в сектора на недвижимите имот статуетката отиде при Градът Медиа Груп. А агенция „Явлена“ получи признанието за дългогодишно партньорство с Imoti.net. 

Годишните награди на Imoti.net се осъществяват с генералното партньорство на Пощенска банка, с подкрепата на Националната асоциация на строителните предприемачи, Japan Tobacco International и ЗАД „Армеец“.

Медийни партньори на събитието са Investor.bg; Bulgaria ON AIR; Bloomberg TV Bulgaria; Градът Медиа Груп; Вестник „Строител“, STROIINFO.com.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:15 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още