IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Последен шанс да гласувате на „Годишните награди на Imoti.net”

Церемонията по награждаването на победителите от единствените национални отличия в сектор недвижими имоти ще се проведе в София в началото на юли

13:47 | 14.06.21 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Investor Media Group</em></p>

Снимка: Investor Media Group

Всеки, който ползва или е ползвал услугите на агенция за недвижими имоти, брокер или сайт за недвижими имоти, може да подкрепи своите фаворити като даде своя глас за тях в в „Годишните награди на Imoti.net”. Гласуването е онлайн – в платформата за излъчване на професионални събития Investor Media PRO, а крайният срок е 15 юни включително. 

Над 40 компании се регистрираха за участие и се борят за отличията в единствените национални награди за сектора на недвижимите имоти в общо 12 категории. Компетентно жури ще има трудната задача да определи победителите, а мнението на потребителите ще определи фаворитите в категориите „Агенция за недвижими имоти“, „Най-добър сайт на агенция“ и „Брокер на годината“. 

Въпреки корона кризата и затрудненията, които донесе тя за малкия и средния бизнес, най-много са номинациите на кандидатите в категорията „Агенция на годината – малък бизнес“, които включват фирми с до 5 брокера. Организаторите отчитат засилен интерес и към категориите „Най-динамично развиваща се агенция за недвижими имоти“ и „Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти“, а тази година много нестандартни и интересни са предложенията за „Имот на годината“.

Сред кандидатите за „Брокер на годината“ конкуренцията е изключително силна и със сигурност ще затрудни журито. В категорията PropTech, която за втора година е сред наградите, тази година има повече и по-интересни предложения. За приза ще се борят стартъпи, предлагащи нови решения за виртуални огледи, за оценяване на недвижими имоти, както и за пропърти и фасилити мениджмънт, разкри в аванс за предаването „ИмоТиТе“ по Bloomberg TV Bulgaria мениджърът на Imoti.net Снежана Стойчева.

По време на участието й стана ясно, че някои технологични решения в областта на недвижимите имоти са успели да се възползват от пандемичната ситуация и дори да бъдат на вълната на кризата в последната година. Подробни и любопитни данни сподели в студиото основателят на PropTech България Силвия Павлова. Цялото участие може да гледате в ефира и на уебсайта на Bloomberg TV Bulgaria. Церемонията по награждаване на големите победители ще се проведе в началото на юли в София. Каузата, зад която застават организаторите от Imoti.net чрез конкурса, е да дадат признание и да насърчат компаниите и експертите, които с работата си утвърждават добрата репутация на бранша. Годишните награди на Imoti.net са единственият национален форум, който присъжда престижните награди за постиженията и коректността на компаниите и експертите в сектора

Годишните награди на Imoti.net се провеждат с партньорството на Пощенска банка и Национална асоциация на строителните предприемачи. 

Медийни партньори са Investor.bgDnes.bgГрадът Медия Груп и вестник „Строител“.

Повече информация за събитието и как може да подкрепите фаворитите си научете тук!  

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:37 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още