Г. Ганев: България не прави нищо за предоговаряне цената на природния газ

До края на годината издръжката на живот ще поскъпне с 2,3% спрямо началото заради по-високи цени на газа, тока и парното, показват анализи на синдикатите

Коментари
2
 
1
 
4
преди 2 години
Какво предоговаряне,какви пет лева. Пазарна икономика.Свободен пазар. Ако искаш купувай.Като не ти изнася търси друг пазар. Апропо , може би сега е момента да попитаме кога от акваторията ни в Черно море ще потекат блага от "мед и масло" опс нефт и газ. Нали вожда каза,че след година-две най -много ще сме нетни износители,като Кувейт и Сауди арабистан вместо нетни вносители. Май е по лесно да се лъже,отколкото да се направи нещо.
0
 
3
 
3
преди 2 години
Няма профилна снимка
Е, защо да предприемат нещо - като падне цената, автоматично падат и комисионите!
2
 
9
 
2
преди 2 години
Стига сте лъгали, мерзавци !!!! ДОРИ петролът не се е повишил с 30-40% за тая година, колкото увеличихте природния газ, а е абсурдно неговата цена за доставка от една на 80% ГАЗОВА компания, да е свързана с петролът !!! Защо няма поскъпване в нито една европейска страна, получаваща газ от Газпром или поне не сме чули за това? Защо никой не смее да каже, че цената за България е една от най-ниските в Европа, по данни от сайтът на самият Газпром? Защо никой не смее да каже, че на международните борси природният газ НЕ Е МРЪДНАЛ тая година и е на цена под 3 долара, под средната за 10 години назад?

Какво предоговаряне, бе? Ще кажете на Газпром: "Давайте ни газ без пари, че да можеме да си крадеме тука от хората" ???

Явно на тоя измъчен народ не му остава друг изход, освен револяция - или те ще ни затрият нас, или ние трябва да ги затрием тях.
4
 
2
 
1
преди 2 години
Няма профилна снимка
краварите са ни приготвили бонус от 10%, за да задържат вожда на племето на власт. ча(е)стния сектор да се стяга, че тази година сурвакането ще започне по-рано от планираното.