Защо България губи работна сила?

40% от работната ръка в страната страда от хронични заболявания, твърди Томчо Томов

Още по темата
Работната сила в България намалява с 40-60 хил. души годишно
30.11.2021
Коментари
1
 
4
 
6
khao до: khao
преди 1 месец
Няма профилна снимка
...и на всичкото това, трябва и нови роби да правиме зада има кой да ви изкарва печалбите на вашите търтеии! :):) ае у лево, скоро и това което го има ще изчезне!
1
 
2
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
заради бялата мафия и управляващите... като не ви харесва шефа, сменете го!Но как да сменя куците доктори или мутрите дето ни управляват.. въздуха мръсен, водата ***, храната шитава, здравеопазване - нула, градинки нема, *** се търкалят навсякъде .. и още поне 100 други причини!30 години пример че е по добре да крадеш от колкото да работиш и после що стана така !
0
 
4
 
4
doba до: bgMan
преди 1 месец
bgMan, Абсолютно точно. Когато един ратай има избор между чорбаджиите, избира най-свестния, а не 'Бай ***-вци с костюми и с висше образование'
0
 
5
 
3
преди 1 месец
Защото българските управители, собственици на бизнес, мениджъри и прочее не струват. Корумпирани нищожни душички раждат такива управители, собственици на бизнес, мениджъри и икономисти. Бай ***-вци с костюми и с висше образование си мислят, че могат да експлоатират всеки както си искат
0
 
8
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
До умирачка! Пенсиониране все по-късно, във все по-голяма мизерия. Ай честито!
3
 
3
 
1
преди 1 месец
Защо България губи работна сила? >> Aaaa, да миеш американски чинии и да бършеш английски з***дниици на старци - не заменимо! Евроатлантически ценности! За другото си има VISA & Master Card. А и милиарди заеми всяка година..