В американския град Балтимор е обявено извънредно положение

Арестувани са над 200 души, а 15 полицаи са ранени след безредиците заради смъртта на чернокож в ареста

В американския град Балтимор е обявено извънредно положение

Снимка: Ройтерс

Коментари
   1| 2| 3| 4    
2
 
5
 
38
STRAHO до: kalendar
преди 5 години
Недоволни са хората в Балтимор. Няма я Нюланд и свитата и да им раздават курабийки ! Ако им беше раздала можеше и да не са толкоз буйни! :)))))
1
 
4
 
37
kalendar до: STRAHO
преди 5 години
и много яко-в дневник ни дума по въпроса, а така се надявах да видя читателите там какво мислят за кмето
1
 
3
 
36
kalendar до: STRAHO
преди 5 години
да, това е голям смях, тоя я е налял като за световно:)
2
 
5
 
35
преди 5 години
Нашия защитаващ демократичните ценности президент, няма ли да прескочи до Германия или Великобритания та да критикува насилието?
2
 
6
 
34
преди 5 години
"...Кметът на Анкара Мелих Гьокчек се заяде с говорителката на Държавния департамент на САЩ Мари Харф, като я нарече "блонди". Той я попита с текст в Туитър защо не критикува действията на полицията в американския град Балтимор. Там преди 2 дни полицаите използваха димни гранати и лютив газ, за да разпръснат демонстранти, неспазващи полицейския час, ден след началото на бурни протести заради смъртта на чернокож младеж. Много турски и международни организации критикуваха полицията, че е използвала непропорционална сила по време на масовите протести за "Гези" в Истанбул през 2013 г. "Хайде, блонди, отговори сега", призова говорителката кметът на турската столица."
0
 
4
 
33
kalendar до: 0pk
преди 5 години
има, има...ама са финансирани от тяхното правителство, за това са с друга политика там:)
2
 
4
 
32
0pk до: kalendar
преди 5 години
Щото нас ни следят НПО-тата, а в САШ няма такива :]
3
 
3
 
31
kalendar до: honaniga
преди 5 години
или па-да ги оплачеш горкичките софийски хипита...аз не говорех за руските, а за българските полицаи. А ако не си наясно-хамериканците си пуснаха националната гвардия. Сиреч-армията. Просто и ефективно. Въпроса ми беше-що не пуснахме ние армията?
2
 
5
 
30
преди 5 години
Няма профилна снимка
Янките сами си вкарват автогол с правата на човека.
Евала на руснаците. За тях престъпника няма права и тихо и кротко си го пребиват. Балтиморските събития в Русия не могат да станат. Пускат си армията и за 24 часа Балтимор ще стане най-безопасното място в света.
Правилата в армията са много прости и ефективни
2
 
5
 
29
преди 5 години
Няма профилна снимка
Тогава се надигнали онеправданите. Онези, които денонощно и неуморно се трудят като Андерсеновата малка кибритопродавачка и продават лек за душата на нуждаещи те се. Пътьом попадат в магазини за първа необходимост и взимат телевизори и таблети за изгладнелите си деца.
Някои ги обвиниха в мародерство. Това не е вярно. Все едно да обвиниш нашите партозани- революционери, че като са нападали мандрите и са раздавали на партизанките и младите революционерки срещу дребни житейски услуги са мародери
   1| 2| 3| 4