Румен Драганов: Седем са исканията на бизнеса, свързани с Наредба Н-18

Фирмите са единодушни, че е нужно отлагане на сроковете, заложени в документа, твърди директорът на Института за анализи и оценки в туризма

Още по темата
Битката за промени в наредбата за касовите апарати продължава
24.01.2020
Бизнесът отново на протест срещу Наредба Н-18
20.01.2020
Коментари
0
 
31
 
2
Shadow1 до: Antikvar
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Не знам какво пишеш но много текст си изписал а нищо не си казал. Опитай се по кратко и конкретно да пишеш. Иначе тръбата е 16млрд. кубика на входа, 3 милиарда може да ползва България, 13 продължават нататък. А годишното потребление на страната ни не е никак голямо, може и 3 млиарда да е, така че обясни нормално какво пишеш или само си търкаш клавиатурата ?
2
 
32
 
1
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
А има ли изобщо "Турски поток". Защо не прочетете статии за него от 2014-2015 и да видите какво казваха че ще се строи и какво откриха 2020? Сравнете маршрут и дебит. ..Потърсете материал, кога кога голямата тръба захранваща Европа се стопи до между държавен газопровод задоволяващ единствено нуждите на Турция? Вижте количествата газ която ще минава по прехваленото продължение "Балкански поток" и всичко ще се сведе до една обикновена междуколекторна връзка. Връзка построена с благословията на руския президент ?!?! и то след като 60г. незнайно защо нашата мрежа оставаше изолирана...какви ги говори този "политолог" и какви са тези дето се занимават с него?