IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Невена Николова: COVID-19 се отрази и на модните стилове

Маската стана не само абсолютна необходимост, но и моден аксесоар, твърди дизайнерът

15:56 | 27.11.20 г. 1
Невена Николова: COVID-19 се отрази и на модните стилове

Пандемията направи стила на хората много по-спортен и модата трябваше да се приспособи. Това заяви в ефира на Bloomberg TV Bulgaria дизайнерът Невена Николова.

Маската стана не само абсолютна необходимост, но и моден аксесоар, коментира гостът. Тя поясни, че знаменитостите избягват да носят видимо брандирани маски и търсят по-дискретни. 

Друга популярна тенденция освен спортния стил е носенето на спортни панталони с обувки с висок ток. Поради тази причина Николова е създала колекция спортна мода, но с характерните за нея елементи с дантела.

Николова констатира, че въпреки изолацията жената все още иска да бъде красива, защото това засяга всички около нея и общуването й с хората.

Тя коментира и дигиталните ревюта, които бяха осъществени по време на последната седмица на модата, като заяви, че към тях все още се забелязва голям скептицизъм, защото трудно се осъществява емоционалната връзка между компания и клиент, като се губи колективната емоция на преживяването.

Целия разговор може да видите във видеото на сайта на Bloomberg TV Bulgaria.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:37 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Bloomberg TV виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 1
ing5rov
преди 3 години
"Маската стана не само абсолютна необходимост, но и моден аксесоар..."Ами как ше се види силикона у джуките и ботокса по фасадата ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още