Служебният кабинет предава на новото правителство променен Плана за възстановяване

20 млрд. лв. ще се влеят в икономиката, обяви вицепремиерът по управление на европейските средства Атанас Пеканов

Служебният кабинет предава на новото правителство променен Плана за възстановяване

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group

Още по темата
Коментари
0
 
4
 
7
преди 1 седмица
Ще се повторя, но въпреки това-и 100 млрд да са кат няма акъл, просто ще се прахосат и пропилеят.Южна Корея , Тайван, Сингапур, примери за бързо икономическо развитие през последните 50 години, да не би да са получавали от някъде субсидии или финансирания?
1
 
3
 
6
Quandt до: bgMan
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Прав си, навсякъде, но не и там, където трябва.
1
 
5
 
5
преди 1 седмица
С подобни нищожества за депутати 20 млрд. лв. ще се излеят навсякъде другаде но не и в икономиката на България.
2
 
2
 
4
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Пеканов, запеканов, хора, които няма да плащат сметката. Хубаво за пенсиите, но и да каже от къде, ще вземе парите. Моля, да не ми говори, че 8 милярда, щял да икономиса. Такива тъпотии може да си ги ховори с тези от Харвард. Ще видим
1
 
4
 
3
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
След години ще ревем кървави сълзи заради момченцата от Харвард или други такива либерали като Пеканов. Къде са разликите спрямо периода преди 89та? Тогава слушахме възпитаниците на МГИМО, сега народът трепне от Харвард или Виенския университет по икономико.Тогава трансферите идваха от Москва, а износните ни пазари бяха в СИВ и Азия. Сега - от Европа, а износът ни е към Запада и другата про-западна част от Източна Европа. Тогава градихме за делото на социализъма, сега - за зелена икономика, интелигентна индустрия и декарбонизация. Тогава нямахме въображение да погледнем отвъд гнилите циреи на социализъма, сега нямаме да погледнем отвъд евро-комсомолщината. Герб малко ли простотии направиха, че трябваше и такива недоразумения като Пеканов, Петков, Василев и прочее да импровизират с икономиката ни, която така или иначе е на ниво хероинова зависимост от ЕС. Поне да бяха хора с идеи. А то било просто изливане на пари в глупости. Дали ще е за канализация около София или за зелена простотия, все е глупаво. От едното поне щеше да има реален ефект. Но друга тема. Та ще си ревем кървави сълзи. Поне един от тези имбецили да имаше смелостта да погледне отвъд, ама няма. Да бяхме погледнали Полша, Унгария или поне от Гърция някой урок да бяхме научили в усвояването и строежите. Но не би. Точно и затова сме провалена държава. Дано не станем и обречена.
0
 
3
 
2
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Изливане на пари:http://greetingcardsbg.blogspot.com/2016/04/blog-post.html
1
 
2
 
1
преди 1 седмица
Нашата икономика в момента има по-голяма нужда в нея да се влее акъл, а не пари.За съжаление, трудна работа ще е...