НАП: Няма да има удължаване на срока по Наредба Н-18

До решението се стигна на среща между експерти на агенцията за приходите, БАИТ и разработчици на софтуер за управление на продажбите

НАП: Няма да има удължаване на срока по Наредба Н-18

Снимка: Pixabay

Още по темата
Търговци организират протест срещу Наредба Н-18
12.01.2020
Онлайн магазините ще издават електронни касови бележки
07.01.2020
Предколедно: Нови правила за отчитане продажбите на електронните магазини
20.12.2019
Коментари
0
 
1
 
3
преди 8 месеца
Защо няма удължаване или защо изобщо никой от софтуерните компании не са против СУПТО! Ами защото нямат интерес. Техния интерес е обратен на клиентите им. Те искат нещата колкото се може да се по-сложни и скъпи за да им се плаща. А НАП прави среща с тях. ЕТ оте си казват - има бизнеси които отлагат, не искат СУПТО и затова трябва да им "помогнете" като не удължите срока. Този който е укривал изобщо не би го спряло едно СУПТО , но идеята е останалите които не са, да бъдат натоварени с още регулации и разходи.
1
 
4
 
2
Solar Power до: ert
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Няма воля държавата. Затова е трудно да се прави бизнес в БГ. Бюрокрация нон стоп. Затова и заплатите в бг са поне три пъти надолу заради ей такива малоумщини. В Англия си правя фирма са 2 часа онлайн излегнал се на леглото и веднага мога да почна да работя инда плащам добри заплати :)
4
 
4
 
1
ert
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Добре де, какъв е проблема да се удължи срока с поне още 1 година, а защо не и 2 години? Нали всички само за бизнеса работим, редно е към бизнеса да се подхожда с разбиране.