И български банки алармират клиентите си за рисковете при криптовалутите

Липсата на контрол от надзорни органи поставят търговията с виртуални валути извън закона

И български банки алармират клиентите си за рисковете при криптовалутите

Илюстрация: Ройтерс

Още по темата
Революцията при криптовалутите се дължи на разпадането на доверието след 2008 г.
21.11.2017
Bloomberg: Биткойнът става новата антикризисна валута
21.11.2017
Регулатор предупреди за рискове при първично предлагане на криптовалути
17.11.2017
Коментари
1
 
9
 
5
преди 2 години
Няма профилна снимка
Най ме кефи изказването на Драгата от ЕЦБ "„Всъщност не би било в нашите правомощия да забраняваме или регулираме” биткойн и другите дигитални валути, каза Драги, пише в съобщение на сайта на ЕЦБ, цитирано от CoinDesk." Много ми хареса това изказване. Тъпата ни държава трябваше да направи някакъв такъв коментар. Всеки си гледа интересите и се оправдава че видиш ли ти мислел за народа :D. Ай сиктир.
0
 
16
 
4
преди 2 години
Да го лапат банките ! Няма по отвратителна институция измислена на тоя свят !
4
 
8
 
3
преди 2 години
Няма профилна снимка
Само, дето биткойна е сложен на пангара, дори и по една много проста причина. Една транзакция на биткойн струва... електричеството за 1-2 седмици на една къща. Сещай се кога това ще стане разплащателно средство и то масово...

наче много ми харесва, че нещо рови по дупките на банкстерите, но няма биткойн точно да ги жегне, това е истината. Иначе се явява като жълт картон.
5
 
23
 
2
преди 2 години
Няма профилна снимка
Мамину сладки банкерчета бръкнаха ли ви в ***. Щом ревете значи усещате заплаха. Политици и банкери никога не мислят за доброто на хората. А пък най ме кефи как сравняват прането на пари с финансирнето на тероризъм. Да не яде и пие някой човек с тези ами ще ти финансира някой брадат клоун дет ще се гръмне няма логика :D. Кой сектор е най - успешния в България. IT сектора защото държавата почти не се меси в него. Предлагам да направи същото и за биткойна никой не и иска защитата. Практическата и защита е за жълти стотинки 40 000 лева при инвестиционните посредници и 200 000 лева при банките и помним какво направиха с КТБ НИЩО.
2
 
26
 
1
преди 2 години
Няма профилна снимка
Да питам мнението на банките за криптовалутите е като да питам бакшишите какво е мнението им за UBER :)
Колко пъти контролните органи предупредиха клиентите на КТБ за рисковете да си вложат парите?
"няма място за подаване на претенция" в България загубилите в КТБ имат място за подаване на претенциите - при арменския поп.