IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Fibank е една от най-популярните банки сред бизнеса в страната

Банката най-бързо увеличава разпознаваемостта си в България

10:37 | 29.06.16 г. 4
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Fibank</em></p>

Снимка: Fibank

Fibank е банката, която бележи най-голям ръст на разпознаваемост през първото полугодие на 2016 г. сред фирмите в страната, и най-бързо повишава своя коефициент на маркетинговата сила на бранда "Fibank".

Коефициентът на маркетинговата сила на марката е сборен показател, включващ разпознаваемост сред клиентите, покритие на изискванията на компаниите, доверие и избор на основна обслужваща банка. 



Редовното шестмесечено проучване на "Прогрес консулт" е представително за бизнес сектора в България.

Сред клиентите на банката, които са я посочили за основна банка, 34% са я избрали заради удобството при обслужване, продуктите и услугите, които предлага, както и заради препоръки от страна на трети лица сред управителите на фирми в България.

Втората по обем група - 28% от анкетираните потребители - са избрали Fibank (Първа инвестиционна банка) заради "максимално съответствие с изискванията на клиента".

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:31 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

4
rate up comment 0 rate down comment 0
Schroeder
преди 7 години
*** те твойте клиенти и сметки ли имали? Да не бъркаш картите, по които им плащат помощите с разплащателни сметки? Дори да е платено проучването, не виждам тука да се изреждат другите банки да го опровергават.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 0 rate down comment 1
martito
преди 7 години
глупости.. да кажат колко са платили на въпросната маркетингова компания за това "проучване".. Нямам клиент, който да има сметка в тази банка, още повече след инцидента покрай фалирането преди 2 години..
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 2 rate down comment 2
marto76
преди 7 години
Аз съм доволен от обслужването на ***, и като физическо лице, и като фирма - нямам забележки! Но все пак трябва да продължат да работят в развитие на своето електронно банкиране за да не изоставят от глобалните тенденции! Виж, дигиталната карта с това момче Радо Янков - беше добър удар за ***-чето!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 4 rate down comment 2
Mammita
преди 7 години
Е нищо изненадващо. *** винаги са били доста добре представени сред бизнеса и предлагат доста добри условия и обслужване. Аз нямам фирма, но мои познати, които се обслужват при тях споделят само добри отзиви в сравнение с останалите банки. Други, за които чувам добри отзиви са също и ЦКБ. Общо взето излиза, че българските банки, колкото и да ги плюят от Капитал и другите им подупечни журналистчета, са най-смислено представени на пазара и предлагат много по качествени продукти и услуги от чуждите банки, които хем са дървета, хем дерат с безбожни такси и комисионни за всяка дребна операция, която правят. Единствено съм си запазила електроното банкиране на ОББ, което ми дава достъп до БФБ и им е голям плюс. Чудя се кога ли от *** и ЦКБ ще се сетят да ги въведат в техните.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още