IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Депозити, кредити и продажби на индустрията ще са във фокуса на седмицата

БНБ ще информира какъв е дългосрочният лихвен процент за оценка на степента на конвергенция, а НСИ за наблюденията върху потребителите

10:22 | 04.11.19 г.
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

През тази седмица ще излязат актуални статистически данни, свързани с развитието на българското стопанство – информация за банковата статистика, свързана с депозити и кредити, а НСИ ще даде предварителни данни за жилищното строителство през третото тримесечие на тази година.

В понеделник (4 ноември) Националният статистически институт ще публикува данни за издадените разрешителни за строеж и започнато строителство през третото тримесечие на тази година.

Във вторник (5 ноември) няма обявени събития.

В сряда (6 ноември) Българската народна банка (БНБ) ще обяви дългосрочния лихвен процент за оценка на степента на конвергенция  за октомври.

В четвъртък (7 ноември) от централната банка ще разберем какво е движението на депозити и кредити по количествени категории и икономически дейности през септември.

От националната статистика ще научим предварителните данни за третото тримесечие за жилищните сгради.

В петък (8 ноември)  НСИ ще информира наблюдението си върху потребителите през октомври.

Ще излязат данни за продажбите в промишлеността, строителството и търговията през септември 2019 г.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:50 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още