IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Цените на производител и разрешителните за строеж ще са във фокуса на седмицата

Националният статистически институт ще публикува актуални данни, свързани с тенденциите в промишлеността, строителството, търговията на дребно и услугите

10:01 | 30.07.18 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: PIxabay</em></p>

Снимка: PIxabay

През тази седмица ще излязат актуални статистически данни, свързани с развитието на българското стопанство – информация за цените на българските промишлени стоки, търгувани на вътрешния и международния пазар, както и тенденциите в строителството.

В понеделник (30 юли) Националният статистически институт ще публикува наблюдението си, свързано с тенденциите в промишлеността, строителството, търговията на дребно и услугите  за този месец.

Ще излезе и статистическа информация за производството и доставките на енергийни продукти за месец май.

От националната статистика ще разберем какви са били цените на производител на вътрешния и международния пазар в промишлеността през юни. 

Във вторник (31 юли) НСИ ще обяви фискалните данни за подсектори "Централно държавно управление" и "Социалноосигурителни фондове" през юни и демографията на предприятията през 2016 г.

За сряда (1 август) – първия ден от летния месец няма обявени събития.

В четвъртък (2 август) ще стане ясно колко са издадените разрешителни за строеж и започнато строителство през второто тримесечие на тази година.

В петък (3 август) няма обявени събития.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:03 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още