Всичко под контрол: Как комунистите управляват Китай

Китайската комунистическа партия празнува 100-ия си рожден ден с огромни тържества и нестихващ апетит за власт

Всичко под контрол: Как комунистите управляват Китай

Кадър от тържествата. Снимка: EPA/XINHUA/JU ZHENHUA

Още по темата
Коментари
10
 
4
 
4
преди 2 месеца
.... и либерастите завалиите блеят в неистов стон, много им е кофти че клана/ групировка/ движение или квото е там от който е Си Дзин Пин е същото като това на Тръмп, Орбан, Путин и прочее "ужасни популисти" .... Американските *** бяха почистени под завесата на Ковида който самите те бяха организирали за преврат в Ухан и просто "прочистването на средната класа" каквато е агендата на Западния Комунизъм според Шваб, в Китай просто няма да се състои. Колкото и сълзи със сополи да леят змиите за "правата на човека и жажда за власт" против Си, с каквито и кypвeнcки номера да подхождат западните педеpyнгели, чайниците популисти просто им го сложиха в аналнотoo отверстие и така и трябва и да бъде! Света трябва да бъде ръководен от сериозни хора не от трансджендърни либерастни кoвретини като Рюте, разни ми ти цигaaньоpи като Камалата които да подтискат белите хора и да упражняват диктат затриват и унищожават християнските догми и обичаи. С две думи едно голямо ЕВАЛА на Си който трябва да поведе и изчисти света срещу уpoдитe които са в Еврогеййово и Сашево ....
1
 
8
 
3
преди 2 месеца
"...През 2018 г. той вдигна ограничението за лидерите на Китай, оттогава може да е начело на Народната република до края на живота си. Освен това той накара неговите размисли да бъдат вписани в партийната конституция, докато беше още жив ...""Ето до това стигне ли се, работата я пиши бегала.Дън Сяопин беше заложил смяна на партийното и държавно ръководство на всеки 10 години, като по този начин беше създал един вид вътрешна конкуренция в партията, което донякъде компенсираше едноличната и власт.
4
 
10
 
2
преди 2 месеца
Щом се самозабравиха, повярваха си твърде много че са не знам какво си и почнаха с глупостите това е началото на бавното им слизане надолу. Почти никой в света не иска силен и богат Китай. До 5-10 години са ги отрязали от почти всичко със сериозни мита по политически причини. Ще си останат обаче регионална сила още дълго време. Само дето цяла Азия е против тях заради мегаломанията и глупостите им.
2
 
8
 
1
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Метастази.