Надежден съюзник на САЩ ли е Германия? Найн!

Берлин цени по-високо евтиния газ и износа си за Китай

Надежден съюзник на САЩ ли е Германия? Найн!

Снимка: Bloomberg

Още по темата
Западът трябва да реши колко далеч да стигне в защитата на Украйна
24.01.2022
НАТО подсилва източния си фланг
24.01.2022
Коментари
   1| 2| 3    
0
 
0
 
22
Pyramid до: Dr. Vatnikov
преди 4 месеца
Ватенков, пак треската в чуждото око гледаш, а гредата в своето, не виждаш. Ходи на доктор бе.
0
 
1
 
21
Pyramid до: dr.5rov
преди 4 месеца
Историята учи че, никого на нищо не е научила.
6
 
1
 
20
Dr. Vatnikov до: wart
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
За СССР или наследника му днес не спомена, за греховете срещу човечеството, колко хора са избили, колко икономики са унищожили, изкрали и тн. И разбира се, колко трябва да плащат.
1
 
5
 
19
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
В П.С.В в Версах в бе подписано капитулация на Германия .Като тогава У.Чърчил казва" Да направим така,че Германия никога,никога да не може да си изправи на крака ." Задължават я като компенсатция да плаща 9 милиарда марки ( за тях години огромна сума не е възможно никога да ги изплати) като цялата тежка и даже леката й индустрия бива отнета като компенсация. Забраняват й да произвежда всичко свързано с военната индустрия и да има армия, Авиация,Военоморски както и Сухопътни сили т.н.Идването на Хитлер на власт е закономерен процес след толкова унижения. Милиони долари постъпвата в немската икономика строятсе навсякъде заводи,фабрики,пътища нови градове страна в която да намериш работа беше невъзможно сега не стига работна ръка.Само в заводите на Форд са произведени над 400 хиляди товарни автомобили за Източният фронт.Защо е всичко това? Американците правят всичко възможно да насочат Хитлер и Европа към мащабна война срещу Съветският съюз. Европа губи с 60 милиона убити в ВСВ (27 милиона Съветският съюз) хиляди разрушени градове милиони бездомни и сираци, разрушена инфраструкура и кой пече от тая война ? Естествено , че Америка отпускат милиарди заеми, Маршовият план в действие Американската промишленост работи с пълна мощност като те прозивеждат 70% от Световното производство Германия е разделена на на 3 по-късно на 4 части както и Западна Европа е окупирана и тя продължава до сега.Сякаш историята се повтаря "подтиквайки" особено Източно Европейски страни които се надяват на " възмездието от миналото и нова плячка" докато Германия е не само зависима он Енергийните Ресурси но и от миналото когато" плати " не напълно за своите грехове към човечеството.( като Срещу Съветският народ 27 милиона, 6 милиона ереии,5.7 милиона Поляци и т.н).
1
 
4
 
18
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Квото и да става ЕС трябва да подържа добри бизнес отношения с Китай, Русия не е толкова важна. Меркел в типичния си стил финтира американците и преди да напусне подписа договорчето с Китай. Шолц засега се опитва да имитира Меркел, но не му се отдава.
4
 
2
 
17
khao до: vzhekoff
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
ти на нашите подигравки, внимание ли викаш ? :) ... ама как да не ви се подиграва човек, я глей и пенсионирания пагон кви неща е измислил... той! видиш ли, проверил кой е спонсор на няква статия във вашингтон пуст! ... Все едно ми трябва да чета американски вестник зада разбера русняцита кви тиняци са! ... нали ви виждам вас на кво са ви направили, дето се израснали по онова време!
4
 
3
 
16
vzhekoff до: Pyramid
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Мерси, даже не им обръщам внимание :)
5
 
5
 
15
Pyramid до: khao
преди 5 месеца
Какъв ти " господар"? Спретнат, разумен и уравновесен чочко, който, много добре помни, кое е било, как е било и откъде тръгва.
4
 
10
 
14
Valentin13 до: Императорът
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
направих си труда да проверя кой всъщност публикува най-напористите статии във Вашингтон пост и Политико, призоваващи за война с Русия. Сърпрайз, сърпрайз - едната статия беше спонсорирана от Локхийд Мартин, а втората от БАЕ Системс. Извода е ясен - кой ни води към война - дали "московското джудже /на ръст, но не на акъл/" или "задокеанските Гиганти". Въпрос с повишена трудност към русофо.бите във този форум.
3
 
6
 
13
khao до: vzhekoff
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
или пък ти да идеш и да се биеш за господаря ти, късото джудже!
   1| 2| 3