Защо терористите удрят точно Франция?

Училищата са натоварени и с още една задача: да се грижат за интегрирането на всички

Защо терористите удрят точно Франция?

Снимка: EPA/SEBASTIEN NOGIER

Още по темата
Коментари
0
 
0
 
4
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Царевичен, доста спорни твърдения. Може ли един ислямски диктатор ликвидиран да ми напомните?
2
 
7
 
3
преди 6 месеца
Отговорът е много *** - тероризират, защото Франция ги търпи. Още след варварските атентати в Ница и Париж, когато бяха избити стотици мирни хора, деца бяха газени като ***, още след оскверняването на толкова църкви, след убийството на свещеници направо пред олтара, трябваше да се реагира по единствения адекватен начин - ИЗТРЕБЛЕНИЕ на тая напаст или най-малкото незабавното и безусловно прогонване от Европа !!! Каква интеграция, каква толерантност към озверели фанатици, обладани от мисълта да убиват народа, който ти е приютил и ги храни? Самият факт, че посягаш на тия, дето са те приели в домът си и ти дават всичко наготово, вече те поставя извън човешкия род и те лишава от каквито и да е права, които тоя род ти дава. Докато Франция и цяла Европа не проумее тоя простичък факт, ще продължи да бъде тероризирана и бавно ще умира докато положението стане неспасяемо.
1
 
7
 
2
преди 6 месеца
Ти явно си от зомбираните Царевични деца, защото с нечувано усърдие пишеш глyпости.
В Китай тия просто не виреят, там ги избиват като вреден дивеч. В Русия не смеят, за да не започнат да ги избиват и там - руснак няма да търпи да му газят вярата и да му избиват децата.
Тия "диктатори" за които пишеш (Асад, Садам, донякъде Кадафи) бяха цивилизовани диктатори - в Сирия и Ирак навремето християни и мюсюлмани живееха мирно заедно. Те бяха разорени от американските бандити и престъпници, същите закрилят Саудитска Арапия от десетилетия - не Русия, пак американците отгледаха талибаните !!!
2
 
5
 
1
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Терористите удрят най много във Франция и САЩ защото това са двете държави които бомбят най много ислямските катуни и трепат ислямски диктатори. Русия никога не напада ислямски държави, даже ги защитава от лошите християни и сключва съюзи като ОПЕК за да изнудват белите хора да плащат повече за петрол. Китай също винаги е на страната на ислямистите. Германия от ВС си трае. Великобритания винаги играе двойни игрички, но понякога се отпуска и разчиства, като това води атентати и при тях. Това са фактите.