Защо Путин се готви да остане на власт и след 80-годишна възраст?

Възможно е руският диктатор да държи опциите си отворени, тъй като планира безопасен изход

Защо Путин се готви да остане на власт и след 80-годишна възраст?

Путин се чувства добре като президент. Снимка: Bloomberg

Още по темата
Коментари
   1| 2| 3    
2
 
1
 
23
khao до: ing5rov
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
говори си, не ми пречиш :)... възстановил е #дедовиями! ...съсипа ги!
1
 
6
 
22
Dr. Vatnikov до: ing5rov
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Така я възстанови, че сега средната заплата 40% по-ниска от България.
Пиздин Възстановителя...
8
 
10
 
21
ing5rov до: khao
преди 8 месеца
театрото с референдума е за такива като тебе , руснаците в по-голямата си част са зад Путин , човекът който възстанови Русия след развала на Горбачов и ограбването при Елцин .
8
 
7
 
20
khao до: ПИЧ
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
отговора е до живот ... даже незнам що се лъжат с промяна на някви закони, че даже и театро ще правят с референдума ...
11
 
13
 
19
преди 8 месеца
Отговорът на заглавието на статията е - щот няма кой да го смени, ако дойде някакъв Елцин с водката, ами някой дупeдaвeц ако дойде, цялата тази империя как ще се управлява. Огромни залежи от природни богатства и прочие. Демокрация и свободия не може. Ще дойде един Гешев и вземе да вкарва министрите в ареста, без причина. Ще вземе някой да подписва зелена сделка - да фалира половината Руска индустрия, така не става.
12
 
12
 
18
mirofx до: khao
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
За да си представиш,трябва да имаш чугунената тиква ала императора и подобните мужикофилковци ....
14
 
13
 
17
khao до: Императорът
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
даже не мога да си представя как французите гласуват под натиск :):)
имаш ли си идея в тая държава гражданското общество до какви нива е ..
26
 
30
 
16
преди 8 месеца
Иначе статията е пълна с глyпости.

Не може да бъде наричан "диктатор" един лидер, който има 65-70% реална подкрепа - за каквато западните политици не могат дори да мечтаят.

Не знам какви медии контролира Кремъл - но в Русия има много по-голяма свобода на словото, отколкото в "демократичния" свят - където може да те преследват и смажат, заради мнението ти - под предлог, че си обидил извратенците, цветните, мигрите, талибанците или дявол знае кой - или ако си известен да ти сринат живота, защото някаква анонимна фльорца е излъгала, че си я хванал за кърмовият отсек преди 30 години на някакъв ученически купон. Много руски сайтове са пълни с плювни срещу Путин, ама не съм чул някой да е арестуван и изтезаван в подземията на Кремъл за това.

Икономическото "блато" на Русия се нарича КАПИТАЛИЗЪМ !!! Русия е много по-капиталистическа държава - с икономическа свобода, от западноевропейските държави например, където властите ограбват и тероризират бизнесът с безумни репресии и изисквания... да напомням ли как например Германия срина автомобилната си индустрия, която бе златната кокошка в икономиката... за да направи кефа на някакви климатически терористи, водени от едно дeбилче? Впрочем кризата със санкциите преди 5 години показа силата на руската икономика, която в един съвсем кратък период не просто се пренастрои, но и дръпна напред именно благодарение на тия санкции и сега е много по-силна и дивирсифицирана. Корупция и т.н. са си нормални болести на свободния пазар - нима в САЩ не е било същото, когато Щатите бяха истинския двигател на световната икономика?

И да - колкото и да не се иска на някои - Вовата ще остане на власт още дълго, защото народът е зад него !!! Той е по-млад от повечето управляващи в "демократичния" свят (за нещастие и от Тръмп и за щастие от опонентите му), а вече е най-силния държавник на света заради огромния си опит... защото дори авторчето признава с половин уста, че влиянието му в цял свят е колосално !!!
12
 
24
 
15
Императорът до: Стоян Петров
преди 8 месеца
Ами той мисли, а ти само безсъзнателно повтаряш опорките. Демокрацията в Европа УМРЯ с "изборът" на макарон, когато милиони французи гласуваха под натиск, който управляващата политическа хунта дори не скри - да ти припомням ли как бившият им президент - гнъсният оланд директно заповяда на държавните служители да гласуват срещу Марин льо Пен? В Германия е подобно. В САЩ също опитаха да спрат Тръмп по всякакви начини и да го свалят по всякакви начини, добре че американският народ се противопостави. И всичко написано по-долу е вярно - няколко фамилии бяха обсебили властта, ама рижият дявол ги закопа.
29
 
18
 
14
преди 8 месеца
Путлерчук до гроб! Мизерия, кал, септични ями и нискокачествен спирт, това е ежедневието на средностатистическият руснак извън Москва и Петербург ! :D КГБейското джудже явно осъзнава, че ще бъде съден в Хага за военни престъпления в редица държави, за това се завира във властта до заветната си смърт. Ама не се знае, може някой да му я ускори :D Тя тая овча народан любов се купува с пари, ама като свършат парите, идва и любовта. Чудя се само как родните чукундури като АББА и онзи другия пацул, дето любят *** повече от майка си, какво правят в демократична Европа и България, а не идат да помагат на *** да стабилизира *** ? Впрочем бързо обръщайте левчетата в рубли, че влиза еврото :D а Путьовата *** има нужда от копейките ви!
   1| 2| 3