Тръмп попадна в капана, който беше заложил за „Сънливия Джо“

Многократните подигравки на президента срещу своя опонент го поставят в ситуация, в която няма място за оправдания, ако загуби словесния спор

Тръмп попадна в капана, който беше заложил за  „Сънливия Джо“

Президентът на САЩ Доналд Тръмп. Снимка: Bloomberg L.P.

Още по темата
Citi: Икономиката на САЩ е загубила 16 трлн. долара този век заради расизъм
23.09.2020
Байдън ще спира търговската война с Европа
23.09.2020
Тръмп: Китай трябва да бъде държан отговорен за пандемията
22.09.2020
Коментари
0
 
4
 
2
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
"Въпреки че никой не очаква от Байдън, който е склонен към словесни гафове, да задържи добра форма по време на целия 90-минутен дебат"

Много ми харесва как небрежно е подхвърлено това в статията. Явно е съвсем нормално някой, борещ се да стане президент на единствената световна "суперсила" в момента, да не може да е адекватен за 90-минути....
0
 
5
 
1
преди 3 седмици
Не разбрах в какъв капан е паднал великия човек? С какви точно изречения Сънливият Джо щял да вземе преднина? А ако Доналд зададе някои конкретни въпроси?
- Какво направи ти заедно с господаря си в Сирия, Сънливи Джо?
- Какво прави синчето ти в Украйна? Чия собственост са украинските газопроводи?
- Кой стои зад изблиците на бандитизъм (т.нар. "протести срещу дискриминацията") и кой е отговорен за епидемическия взрив, очевидно породен от тия т.нар. "протести"?

Какво ще попречи на Доналд - този безукорно неподкупен човек, да извади кирливите ризи на потъналия в корупция жалък свой опонент? Какво ще му попречи със сложно структурирани въпроси да обърка нещастният, затъващ в медицински доказано дeбилство грохнал старик и така да го накара тотално да загуби ориентация?

Всъщност цялата работа е ясна - подготвят ни за "новината" че Байдън е "спечелил" дебата с Тръмп !!! Същото твърдяха по всички медии и преди предните избори, макар за всички с мозък, гледали на живо дебата да бе ясно, че Тръмп тотално сравни със земята и опозори Полуживата !!!