Стимулира ли посредствеността дистанционната работа или не?

Все още е прекалено рано да се правят твърди заключения за големия работен Covid експеримент

Стимулира ли посредствеността дистанционната работа или не?

Снимка: Bloomberg

Още по темата
Коментари
0
 
4
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Хоум офиса е супер. От 2016 съм хоум офис и не мога да си представя друго освен хоум офис. Така както мога да се концентрирам върху таск в къщи е невъзможно да го постигна в офиса. Доказано е че всяко "как си", "какво правиш", "може ли да те питам нещо" отнема средно между 10-15 мин. на човек да се върне обратно в зоната. Другото нещо е постоянния бекграунд шум. Всеки постоянно говори с някой, конф колове, дискусии, спорове... лудница. Не ща и да чувам за офис.
2
 
2
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
ДА ВИ ГО НАЧУКАМ НАСИЧКИТЕ "ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ!Вашта мамичка долна! Сека работа, не само домашната или офисната СЕ РАЗТРОЙВА И СТАВА МЪРЛЯВА, когато поставиш хората под ПСИХОЛОГИЧЕСКИ НАТИСК И ВОЙНА. А КОВИДА Е ВОЙНА И ТО КАКАВА ВОЙНА С9 НАСЕЛЕНИЕТА НА ЗЕМЯТА!Мръсните *** ти прават пропаганда 24/7 за болести, смърт и внушават на индивида, че е е болен. Обръщат го към слабата му страна, за да го победят и да го унищожът! А ИСКАТ ДА ИМ РАБОТИ ЕФЕКТИВНО, ДАЖЕ СРАВНЯВАТ! АБЕ ЕЙ, ДОКТОР МЕНГЕЛЕ, когат си превърнал в концентрационен лагер целата планета, не оставяш место за разтоварване, удоволствия и пълноценно общуване - не може да сравняваш преди и след, че и хоум офис-офис.Разкарай ковидпропагандата, остави на слабите да си умрът, напраи естествен подбор и ЗАНИМАВАЙ ХОРАТА С УДОВОЛСТВИЯ, ПОЧИВКИ, ПРЕАТНИ И ПЪЛНОЦЕННИ ЗА ТЕХ НЕЩА, СЕ ЕДНО СМЕ 1966-ТА ГОДИНА, МОЖЕ ДА ИМ ПУСНЕШ НОВИТЕ "БИИТЪЛС" и чак тогава кажи: не работът ефективно у хоумът.Засега немаш условия за сравнение и си просиш ефективна съпротива и война срещу ковидидеологията! Че и се надеваш некой да ти работи по прековид стандарта? може само с ак47.
0
 
6
 
4
kmilchev до: antani
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Аз съм в сферата на чуждестранните кол центрове и там специално винаги ставаха някакви караници между колеги. Сега с хоум офис продуктивността се увеличи, а и най-хубавото е, че шефът не е над главата ти.
1
 
3
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Световния елит го наложи хоум офиса, за да контролира инфлацията, а след това се задава един хибриден модел. Иначе за мотивация, ефективност, всичко това е ала-бала. Не е нужно в този сайт да се споменава, че 90% от корпорациите са напрактика фалирали.Иначе по-темата, ми прави впечатление, че половината от колегите ми са загубили комуникационни умения. Друго което забелязвам е, че новите екипи, съставени от изцяло нови хора не могат да се сработят вече 6 месец
4
 
2
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
В статията се гледа само романтичния период в началото (до 2 години), но този цитирания няма и капка представа какво се случва след 2-рата година.
4
 
2
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Съвсем просто ще ви отговоря, в началото стимулира, като минат година-две, тотално демотивира и сваля ефективността. След втората година става вредно и за фирмата и за служителя. От човек с много опит в хоум офиса.