Ще изведе ли Меркел ЕС на следващото ниво?

Планът за възстановяване след коронавируса ще трябва да бъде последван от стратегически процес на реформа в управлението на еврозоната

Ще изведе ли Меркел ЕС на следващото ниво?

Снимка: Bloomberg

Още по темата
Коментари
0
 
1
 
7
преди 1 година
Няма профилна снимка
Тази жена идва от Източна Германия с баща пастор и тя с връзки с ЩАЗИ. После се чу, че САЩ я издигнаха (в началото на века) и тя има някакви зависимости там. После започна да управлява и да си кажем право, беше убедителна. Но най-много се издъни, когато през септември 2015 г. каза на всички тъмнокожи мераклии да живеят охолно в Европа: "Елати всички! Ще се справим". започнаха тъмните да гледат иронично германците като ходят на работа, а те си получават социалните помощи. Насилвания на жени (Кьолн помните ли?), атентати и т.н. Меркел загуби доверие, както и партията й намаля влиянието. Около нея има съмнения и за половата й ориентация. Затова й напираше за Истанбулската конвенция, както между впрочем и Борисов и Станишев, но не Нинова - тя се оказа много по-голям мъж от двамата.Така че сега гледа благовидно да напусне сцената. Не зная за политиката й по време на карантината. Може да е била и добра. Но тази статия ми прилича на пропаганда.Те много се прегръщаха с нашия премиер. Да вземат да се прегърната и напуснат сцената. Има надежда и за нас. ASAP
0
 
0
 
6
преди 1 година
"Меркел е ефективен политически актьор, но не е показвала често истинско лидерство в Европа. В един от редките случаи, когато отвори границите за сирийските бежанци, тя взе решението едностранно."Ми то туй беше единственото решение което взе сама , рабира се пак под натиск " отгоре" ... и естествено грешно !
3
 
0
 
5
korn до: Lucifer
преди 1 година
Няма профилна снимка
Историята с бежанците започна много преди изказването на Меркел. Всички замесени ''играчи'' в Сирия, а те не са малко имат вина за бежанците. Но има един човек който ги качваше на лодките и ги пращаше насам. Това си беше война и Меркел се справи доста добре, като жертва името си. И все пак един милион нехуманоиди са нищо сравнение с 20 милиона в Русия. В САЩ пък изобщо няма да коментирам ква е мешилка. Лесно няма, положението е военно.
7
 
4
 
4
преди 1 година
Тази гнусна бабица ще изведе ЕС до К*** Янко!Финалната фаза на глобалисткия проект, наречен ЕС!
2
 
7
 
3
Lucifer до: korn
преди 1 година
Няма профилна снимка
Единствената й груба грешка е че напълни европа с нехуманоиди...
4
 
5
 
2
korn до: Ironhorse
преди 1 година
Няма профилна снимка
Кво му има на ЕС. Я се огледай кво става по света и в кво състояния са другите. Ти да не мислиш че е лесно. Меркел трябва да се разправя с Путин, Тръмп, Дзинпин, англичаните, ислямистите и с различията в самия съюз. Бабето направи каквото можа.
4
 
7
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
НЕ !!!!Меркел заби ЕС в калта!И колкото по-бързо се разкара, толкова по-добре!