Растящите дългове са опасност въпреки ниските разходи за обслужване

Инвеститорите вярват, че централните банки ще контролират цените на активите в обозримо бъдеще

Растящите дългове са опасност въпреки ниските разходи за обслужване

Снимка: Bloomberg

Още по темата
Развиващите се пазари - ще има ли светлина в края на тунела?
03.07.2020
Германските зелени облигации - новото убежище по време на криза
30.06.2020
Коментари
0
 
2
 
4
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Време е да разберете, че от 16 години сме в НАТО, което значи че трябва цялото ни въздушно пространство да се охранява по Еър Полисинг 24/7. В противен случай ще си плащаме на този който има самолети(турци, гърци и тн) и сумата след години пак ще стигне въпросните млрд-и лева. Сега защо избраха по-скъпия с 1 млрд лева и на всичко отгоре с по лошо характеристики за ВБ самолет е друг въпрос.
0
 
4
 
3
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Колеги инвеститори да залеем офиса на ЕК и Урусула фон Лаейн с имейли за чудовището упраляващо и нагло харчещо парите на България в страни и фирми извън ЕС!!! Насред криза се профукват милярди за скъпи играчки......при 1000 самолета в Турция купуването на 10-20-дори 100 самолета и корупция!!!
Гледах интервю на някви *** уж били пилоти от Бг армията.....говореха на диалект не вярвам да се оправят с какъвто и да е самолет още повече самолет с компютри на чужд език....не вярвам и няма смисъл да се дават милярди за 100 човека да си живеят вижота в измислен милитаритичен свят и за наша сметка!
0
 
5
 
2
be_google до: Боян
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
сега и момента някой да попита г-н Хахавелникоф от село Банкя ЗАЩО ДАДЕ МИЛИАРДИ ЗА НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ САМОЛЕТИ??? ЗАЩО ИЗВЕДОХТЕ ТЕЗИ МИЛИАРДИ ОТ НАШАТА ИКОНОМИКА И ГИ подарихте на ФАЩ????
ВЪРНИ ПАРИТЕ СЕЛОООООО!!!
0
 
5
 
1
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
А няма как да е истина, до преди 2 месеца ни обясняваха, че сега е момента правителствата да вземат неконтролируемо заеми, просто защото е евтино.