Навални: Путин стои зад отравянето ми

Руският опозиционер е отслабнал с 12 килограма, но не е загубил самоиронията и хумора си, а засега - само съня си

Навални: Путин стои зад отравянето ми

Навални по стълбите на берлинската болница. Снимка: EPA/ALEXEI NAVALNY

Още по темата
Макрон призовава Русия да изясни случая с Навални
23.09.2020
Алексей Навални очаква възстановяването му да продължи дълго
19.09.2020
Коментари
   1| 2| 3    
0
 
2
 
21
zelka007 до: Стоян Петров
преди 2 седмици
2
 
2
 
20
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Явно това БОВ е много отровно само на хартия.
6
 
6
 
19
Стоян Петров до: serafima
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Явно си леко кy-кy. уНе си ли чувал, че русия изгуби Кримската, Руско-Японската и Първата световна война. В края на ПСВ Полша сама побеждава русия(полско-руската война). Спечели ВСВ само защото не трябваше да умрат 25 милиона американци. След като има руснаци за пушечно месо, американците да не са будали? .... На въпроса на журналисти, какво ще каже за руската армия победила Хитлер и Наполеон, Чърчил не отговаря. Питат го, а какво ще каже за руската зима победила Хитлер и Наполеон отговаря : "Тази земя ако ставаше за нещо, ние на тях ли щяхме да я оставим?"
1
 
3
 
18
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Това бойно отровно вещество, дето е в състояние да убие хиляди хора ако само е разпръснато в атмосферата изисква наистина много прецизно дозиране за да остане човекът жив. Защото леталната доза е много малка. Със сигурност който и да го е направил е знаел точно какво прави. Точно както беше е с Владимир Костов и един чадър, който кой знае защо наричаме български
4
 
8
 
17
serafima до: Стоян Петров
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Ти ли го обяви за пътник? А ти какъв си?
Путин се оказа невероятен стратег. Направи ги луди и щастливи. Успя да спаси света. Нека е жив и здрав за да има надежда и за нас.
В Русия управлява по-дясна партия и от ГРО(БКП) сърп и чук, че суджука ни се гърчи в краката на Путин и го моли за прошка като по-голям брат, а онзи го гледаше презрително и го отпрати по-рано.
Руснаците никого няма да нападнат, но тях нападнал ли ги отговорът ще е съдбовен. Всяка авантюрата срещу Русия винаги свършва с молби в Москва.
Който се е сбил Русия, добро не е видял. Питайте шведите, турците, Наполеон, Бисмарк и Майн Фюрер. Не е зле да не забравяте, че победителите не ги съдят, а Русия никога не е губила голяма война.
5
 
7
 
16
serafima до: Achtung
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Вече гледаме четвърта серия на този водевил с новичок. Най-интересното и хубавото е, че никой не умира. А както сме чували за силата му, странно е това.
Те пък руснаците нямат фантазия - толкова отрови и начини на "елиминиране" има, те са се хванали за този новичок, който доказано от западняците с това, че всички отровени, оцеляват, не работи. Жалко, че нямаме възможност да питаме някой от "излекуваните" за подробности. Все ги изпращат някъде да не бъдат открити. Защо ли?
4
 
3
 
15
Стоян Петров до: zelka007
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Въпросът е елементарен, путин предава част от контролните проби на Навални на ОЗХО, изследват се и се доказва че са чисти. Колкото и да е прoсто пaрче обаче, путин най-сетне разбра че никой не открива Новичок, защото той се разпада, а откриват следите от този разпад. Затова и си стиска тези проби. А с прoрyските тролове не се занимавай. Това което те обявяват за " нарушение на обмяната на веществата", за нормалните хора е инхибитор(отрова) на холинестеразата.
3
 
5
 
14
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Всуе се морите. Нормалните хора разбират, че путин е пътник. Той и неговите другари Ким Чен Ун, Асад, Мадуро, Рухани и Реджеб Таип Ердогат олицетворяват гнусното минало на света. Чао момчета.
PS Поколебах се дали спомена и путиновия авер Бойко Борисов. Като взех в предвид факта, че му остават няколко месеца дерибействане реших да го игнорирам.
6
 
3
 
13
преди 2 седмици
от 1 до 12 , що не се наредите в редичка пред рассийското посолство и да зейнете за по лъжичка новичок , да си оправите с този чутовен пенкилер болежките и килцата , таман после ще рекламирате от първо лице и множествено число ... :)))
4
 
7
 
12
преди 2 седмици
Такива по принцип трябва да се ликвидират за държавна измяна.

"Лидерът на руската опозиция" с 2% подкрепа в Русия (и то според спонсорирания от "демократичния свят" Център Левада), обвинява президентът на Русия с такава увереност, все едно лично Вовата го е нападнал в хотелската му стая и го е напръскал с Новичок, че и го е накарал да го пие. Разбира се - навални е жив и в отлична форма, макар и Чък Норис да не би могъл да оцелее след такава атака. Благодари разбира се на немските лекари - и нито дума за лекарите от Омск, благодарение на които изобщо стигна жив до Германия, нето на пилотите, дето кацнаха заради него.

Апропо - някой каза ли вече на това нищoжество, че Германия отказва да спре строителството на Северен поток 2 - за да му стане още по-гадно?
   1| 2| 3