НАТО трябва да поеме своя дял от греховете към Украйна

Западният алианс обеща на Украйна и Грузия, че ще станат членки, но не уточни как и кога, а сега може да компенсира това по друг начин

НАТО трябва да поеме своя дял от греховете към Украйна

Снимка: Joseph Sywenkij/Bloomberg

Още по темата
Бен Ходжис: Русия трябва да бъде спряна в Украйна
17.11.2021
Коментари
0
 
0
 
10
markov до: Стоян Петров
преди 1 месец
Стоене , Украйна към 1990 не я е имало като самостоятелна държава пък ти твърдиш че имала ядрени оръжия. СССР имаше ядрени оръжия и ги беше разположил в Германия, Украйна , Русия и други съветски републики. След разпада на СССР негов универсален правоприемник стана Русия . Тя пое всички активи и пасиви на СССР включително и дълговете и вземанията. Та това ядрено оръжие беше на Русия и тя си го изнесе както го изнесе и от Германия.......... Я най - големия застъпник Русия да си прибере ядреното оръжие от Украйна беше именно САЩ .......щото явно още тогава им бяха преценили мозъка на урките....
1
 
2
 
9
fon
преди 1 месец
Ето какво става със стандарта на Украйна, въпреки лъжите на колхозниците.https://***.numbeo.com/cost-of-living/compare_countries_result.jsp?country1=Russia&country2=UkraineМайдана явно си е заслужавал. А може да проверите стандарта на Беларус.
4
 
1
 
8
Стоян Петров до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ти май харесваш агресорите? Ако ердоган си вземе Кърджали и него ли ще оправдавате? ......Ако газпром наложи санкции, руснаците ще измрат от глад. Не че сега не измират, но основно от препиване..
1
 
5
 
7
преди 1 месец
Цялата тая каша я забърка живoтното обонго. Иначе НАТО и ЕС са блокирани напълно, нито им стиска на първите да се бият, нито им стиска на вторите да налагат повече санкции. Щото ако Газпром им наложи санкции на тях - какво става?
1
 
5
 
6
Императорът до: Стоян Петров
преди 1 месец
А НАТО не наруши ли ангажиментът си да не се разширява на изток - към страните от бившия Варшавски договор? А украйна няма ли някакви ангажименти към своите рускоговорящи граждани - например да зачита човешките им права? Или ангажиментите са само за Русия?
2
 
2
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Хихихихи.....голям смях ......"Власти ЦАР ввели обязательные уроки русского языка в университетах страны" ....Хихиихи.........
2
 
4
 
4
преди 1 месец
Слава Украине! Зиг хайл! Хохлодебилом слава!
6
 
1
 
3
Стоян Петров до: дядя Вова
преди 1 месец
Няма профилна снимка
А това кой ще го поеме : " Эксперты рассказали, почему общий доход населения перестал растиВ некорпоративном секторе доходы россиян оказались на 18% ниже, чем в 2019 году."
4
 
8
 
2
преди 1 месец
НАТО трябва да поеме своя дял от греховете към Украйна >> Слава Украине! Зиг хайл! Хохлодебилом слава! Ще не вмерла Украина.. Иначе освен нацистките кричалки, САЩ са готови да се бият с Русия до последният украинец. Свършат ли украинците и мерака ще свърши на секундата.
8
 
2
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
След като русия подписа Будапещенския меморандум, съгласно който те я гарант за тереториалната цялост на Украйна, страната предаде ядрените си оръжия. руснаците плюха върху целият свят и накъсаха държавата. След като те не изпълниха задълженията си, има ли Украйна право да възвърне ядреният си статут. Според мен да и колкото по-скоро толкова по-добре. Ясно е че нещата ще се поправят след преселването на жyджето на по-доброто място, но до тогава?