Намалелите шансове за преизбиране на Тръмп са опасност за Америка

За да се задържи на поста си, президентът може да прибегне към саботиране на демокрацията в страната

Намалелите шансове за преизбиране на Тръмп са опасност за Америка

Тръмп държи библията, с която се е клел. Снимка: Bloomberg

Още по темата
Тръмп заплаши да изкара армията по улиците
02.06.2020
Тръмп призова губернаторите за по-твърди действия срещу протестиращите
01.06.2020
Коментари
   1| 2    
0
 
1
 
14
преди 3 месеца
Надявам се да го преизберат , защото иначе ще го отнесе Байдън и демократите . Дано и конгреса да е републикански да няма оправдания . Който и да е на власт го чака провал в следващите години . В САЩ и Запада изобщо няма нито идеи ,нито лидери , които могат да противодействат ефективно на ефектите и дефектите на глобализацията по американски , на растящото неравенство и дългове , на намаляващият дял на наемният труд в БВП на световната икономика , на дефлационният натиск . И няма никаква опасност за американската "демокрация" докато има свобода на словото . Американците не станаха нито фашисти нито комунисти по време на Голямата депресия . Сега може да е малко по-различно , но такава реална опасност не съществува освен че самата демокрация си е фасада за плутокрацията и тази фасада ще се срути . Това ще стане най-бързо , ако управляват републиканците и Тръмп.
0
 
5
 
13
red6 до: Sokratus
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Не обръщай внимание на имбецилатора и другите михлюзи. Само някой като каже "***" и вече човек може да разбере колко му е умственият багаж.
От всичко най-много ми харесва как имало заговор срещу мандарината. Понеже тоя протест бил подклаждан от "някого" :D А въобще не му е поставена основата от тромбака - яко сегрегация, расизъм, поддръжка на всякакви дегенерати през мандата му до сега. Не, че това е почнало от тромбона, но той не направи нищо да подобри положението - а точно обратното. Даде ли подобрено здравно осигуряване - не, даже се опита да премахне направеното до сега. Оправи ли кашата в образователната им система - не, даже то поскъпна. А по училищата в "червените" зони даже се влоши. Бонус - същият режим за притежание на оръжие, който той отказа да го промени. И какво имаме - гета, притиснати до стената и за сметка на това с лесен достъп до оръжие. Еми естествено, че като не промениш нищо, а даже влошиш нещата, ще имаш протести при всичките тия фактори.
И най-вече, като почнат да говорят за стоковите пазари - бил ги вдигнал до небесата. Е то остана и да не се качат - след като смъкна данъците на най-богатите, за да отвори дупка в бюджета, която ще я плати средната класа и най-бедните. :D :D :D
Колко т1п трябва да си, за да мисли човек, че имало някакъв световен заговор срещу Тръмп. Ми не, няма. Просто той е един б0клук в слугинаж на себеподобните му преяли с кеш и власт.
0
 
5
 
12
преди 3 месеца
Леле какъв титаничен сблъсък на мнения! Членовете на плоският клуб се доказват с пост след пост и всеки по-безмислен от предишният! Момчета фактите са важни!
Какво свърши Дедо Дони от обещаното?
1. Намали данъците за богатите.
2. Натисна ФЕД за ниски лихви
3. Свали без безботицата с 1% от 4.5% на 3.5%
4. Увеличи с 50% стойността на акциите
Какво не свърши:
1. Не спря Китай и намали дефицита с него
2. Не върна заводите в САЩ
3. Не намали бюджетният дефицит, който вече редовно е над $1трлн, при бюджет под $5трлн
4. Не направи САЩ отново велики
5. Не се справи с нито един проблем, а го задълбочи.
6. Опитваше се да налага цензура над медиите
Как ще остави страната:
1. С бюджетен дефицит от над $2трлн
2. Безработица от над 14%
3. Пазарите на акции са пред колапс
4. Опитва се да направи гражданска война при съвсем явно убийство на чернокож от полицай.
5. Здравна система, която не можа да се справи с корона вируса
Общо взето ще остави страната в положение подобно на голямата депресия.
Е другари от клуб Земята е плоска, какво му е великото на този театрален герой, който се крие по бункерите при лека заплаха за сигурността му?
Make America Great Again!
When?
Хахаха
3
 
1
 
11
преди 3 месеца
Инвесторът продължава да копае дъното със страшна скорост. Някогашната уважавана медия, трибуна на инвеститорската общност, се превърна в соpocоиден пapцал.

Тръмп ЩЕ бъде преизбран, колкото и да ви боли !!! На изборите ще има за опонент ментално деградирал корумпиран тип, а именно последните събития ще покажат на всеки нормален американец какво го чака БЕЗ Тръмп, но под властта на престъпниците от т.нар. "демократическа" партия.

Тръмп е изключително силен лидер и финансовите пазари го доказват - една специализирана медия би трябвало да разбира това.

А пенсионираният полицейски капитан (ЧЕРНОКОЖ) бе убит не от полицията, а от т.нар. "борци срещу расизма" !!!! Но това авторът на пасквилчето услужливо не е забелязал !!!
4
 
3
 
10
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
"За да се задържи на поста си, президентът може да прибегне към саботиране на демокрацията в страната"
Е, тая медия съвсем се О_С_РА! Инвестора и той като тримата глу-паци тука лапат за жълти стинки...
3
 
4
 
9
преди 3 месеца
Аз не знам за друг президент да работи при такива условия то не беше две години съдебни дела за руска намеса секс скандали после няколко от министрите му ги омаскариха та трябваше да ги гони после импийчмънт после вирус после грабежи и трошене на магазини и витрини в цяла Америка и кой нормален човек ще издържи на такова нещо? За мен Тръмп е великан. Върши си човека работата и то доста добре правилната посока и хората които му спретнаха всичко това са същите които стоят зад 9 11 Ирак Афганистан Либия Украйна Египет и така нататък. Убеден съм че ако е нужно ще направят и гражданска война но само и само да не го преизберат
2
 
1
 
8
khao до: zelka007
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
ако говориш за тези избори, нищо чудно. никой сериозен кандидат не излиза срещу дехстващ президент. даже не се сещам някой да е губил вътрешни избори като действаш президент.
5
 
6
 
7
преди 3 месеца
Инвестора , излезте за малко от сорросоидната си хранилка и се опитайте да гледате малко по-независимо ... ако можете изобщо де ...
5
 
7
 
6
ivan.kostov.39 до: mrynmryn
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Да бе. Тя баба ти изгради отбора от 94-та година :))))))
4
 
6
 
5
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Та, какво трябва да мислим, след прочитането на горния текст? Какво се опитвате да ни внушите?
   1| 2