И тогава Меркел избухна…

Канцлерът усеща голямата отговорност, която носи в причинената от коронавируса криза, и изглежда, че това бреме ѝ е тежко

И тогава Меркел избухна…

Снимка: EPA/HAYOUNG JEON

Коментари
2
 
3
 
10
ing5rov до: julian12
преди 1 ден
зелевият трол е пипнал вируса , щото 24/7 е на компютъра в непроветрената гарсониерка на баща му , ядейки *** ... сигурно и хемороиди е пипнал от сдене и тролене !
2
 
2
 
9
julian12 до: zelka007
преди 2 дни
Няма профилна снимка
Прав си, че нямам медициснко образование, но може би няма да ме сложат за санитар предвид образованието ми и възможностите ми да възприемам и уча бързо. Оздравяването на един пациент зависи от неговото цялостно състояние и както знаем удря къде?! Най-болните. 60% от хората не могат да прихванат вируса изобщо. Как ще протече болестта при останалите зависи от няколко неща. Много малък % от болните всъщност са в критично състояние и обикновенно това са хора, които и някои лек грипен щам би ги съборил. Вместо да пишеш глупости вземи бъди по-обективен. Ти все изкарваш данни и линкове за разни неща, но като става дума за ковид, нищо! Празни приказки.
3
 
3
 
8
julian12 до: julian12
преди 2 дни
Няма профилна снимка
Лъжа е и то огромна. Както написах има тонове информация вече. Да не говорим, че хиляди доктори излязоха о продължават да излизат с декларации срещу правителствените мерки тъй като нанасят огромна вреда, в сравнение с някакъв измислен грипо-подобен вирус.
5
 
7
 
7
zelka007 до: julian12
преди 2 дни
пиши се доброволец в ковид отделение , вероятно ще те сложат санитар , щото очевадно нямаш медицинско образование , поработи две-три седмици , да видиш за колко време оздравява един пациент и как , и после пак пиши ... :)))
6
 
4
 
6
julian12 до: Sandy
преди 2 дни
Няма профилна снимка
Господарите я натискат, а стадото не слуша. Явно много й идва. Ако не беше лъжа всичко щеше да е ОК, но Меркел й идва в повече явно.
8
 
3
 
5
julian12 до: Boicho Popov
преди 2 дни
Няма профилна снимка
И децата научиха, че това е огромна лъжа. Толкова много противоречия с това нещо наречено пандемия, че даже не мога да ги изброя...
Жалко, че и вие играете тоя цирк.
1
 
10
 
4
Boicho Popov до: Hahoto2
преди 2 дни
Eх.. благодаря!
9
 
5
 
3
преди 2 дни
"„Това е важно“, подчерта Дон дер Лайен"
Браво Бойчо, мафията трябва да се нарича с истинските и имена!
8
 
5
 
2
ing5rov до: Sandy
преди 2 дни
всичко е цирк ... Бойчовите старания най-вече ...
9
 
7
 
1
преди 2 дни
Няма профилна снимка
Меркел много добре знае, че корона вирус няма, че всичко е лъжа и измама, но играе в тоя световен цирк.