Г-7 трябва да използва шанса да промени своя подход спрямо Китай

Лидерите на индустриалния свят трябва да поправят грешките от времето на Доналд Тръмп, които в крайна сметка помогнаха на Китай да излезе по-силен

Г-7 трябва да използва шанса да промени своя подход спрямо Китай

Снимка: Hollie Adams/Bloomberg

Коментари
2
 
0
 
3
zelka007 до: zelka007
преди 1 седмица
*** = бл.ядo.вете ... :))) ... що е цензурирано , те така си се попържват на галено
2
 
0
 
2
zelka007 до: dr.5rov
преди 1 седмица
какво общо имат рассияните в темата китай ... ?! ... на *** политиката е ясна . и не е само източна украйна , ами и приднестровието, южна осетия, абхазия, курилските острови ... рассияните му викат бели петна на картите - ничия земя . и си ги поддържат тези конфликти . това си им е на тях . затова цял свят ги е оставил да си играят тази игра . те друга и не могат . от десетилетия е така . изпуснаха си шанса да са велика сила . чайниците все още не са проблем . докато машините в заводите им са хамерикански и европейски . ще стане проблем когато машините по заводите в европа започнат да стават китайски . и понеже това е възможен вариант , затова се събират да го решават ... :))) ... много далечен вариант (поне на 4-5 петилетки отстои) , ако питаш мен , но все пак възможен ... !!
0
 
2
 
1
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
САЩ лекомислено пуснаха духът от бутилката преди 7 години докато се занимаваха с Украйна и Русия и сега се опитват да го вкарат обратно. А дано, но надали. А Байдън също беше участник тогава в това мероприятие като вицепрезидент. Сега се опитва да стегне коалиция срещу Китай и Русия, но всеки от партньорите, които е събрал си има свои собсвени сметки и интереси. Не знам с какво и как ще ги убеди да му сътруднчат и на каква цена. Погледнете списъка на страните и си помислете кое и какво е най-важното за всяка една от тези страни.