Европа се изправя пред вълна от онкологични заболявания

Пандемията и блокадата на здравната система заложи бомба със закъснител заради пропуснатите диагнози, забавеното лечение и по-високата смъртност

Европа се изправя пред вълна от онкологични заболявания

Снимка: EPA/STEPHANIE LECOCQ

Още по темата
Коментари
0
 
1
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Част от съдържанието на статията е невярно. Моята шивачка е с рак на гърдата и й се наложи химиотерапия. Жената си я посещаваше редовно, дори когато имаше затегнати мерки, като не пропусна нито една процедура. И това се случва тук- в България, в периода септември 2020- до настоящия момент- 21.06.2021г.
3
 
5
 
4
преди 1 месец
Подзаглавието е абсолютна лъжа.Нито България, нито в ЕС видях страна, която да затвори онкологиите и хематологиите заради Ковид. Даже в няколко страни в ЕС пациентите на тези отделения бяха с предимство навсякъде даже и са приоритетна група за ваксинация. Ако някъде са допуснали подобна грешка, то тя е частен случай на отделна страна и съм сигурен, че е заради заради тъъпи министри бюрократи, които въобще не слушат какво мислят лекарите.
1
 
7
 
3
преди 1 месец
ако не беше пландемията , ехееееей .... ама на , сега ...
5
 
2
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
класически пример на административно(меринджейско) четене на данни... заради блокадите е, нали... :) а това че онкологията и инфекциозното са различни болници и в онкологията ковидясали не се лекуват няма значение...
7
 
4
 
1
преди 1 месец
Пандемията и блокадата на здравната система заложи бомба със закъснител заради пропуснатите диагнози, забавеното лечение и по-високата смъртност > Но в една ваксина никак не можеш да сложиш и раков вирус, нали?! >Това откритие за вируса е от около 1934-та и е потвърждавано неколкократно! > За жалост на евгеника и ФарМафия.