Кьоре: Може да възникне нова банкова система в сянка

Регулаторите в световен мащаб ще трябва да решат до каква граница възнамеряват да позволят развитието на децентрализираните финансови услуги

Кьоре: Може да възникне нова банкова система в сянка

Беноа Кьоре. Снимка: Bloomberg LP

Още по темата
Коментари
0
 
3
 
6
khao до: redcretin
преди 1 месец
Няма профилна снимка
немаш грижа... утре ще направя нови банкноти наречени Редкретен и си добре дошъл да ги купиш 1 към 1 за левове... може и евро... даже и у турски лири или рубли ще ти ги дам!Дай ми повече от тия правителствени пари... аз ще ти дам колкото искаш от моите! Аз не съм центарална банка и никога не съм работил даже в банка.... даже ти давам избор как да изглеждат тия пари! ... после харич и да не ти пука!
0
 
5
 
5
Dr. Vatnikov до: grainis
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ку ку? Май няма НИКАКВА представа как функционира една държава? Толкова елементарни глупости накуп трудно се виждат!
5
 
3
 
4
преди 1 месец
Светът върви към Небанкова Система на Грантово Финансиране във всички сфери, включително Данъчната.Банковите Заеми, с Кървави Обезпечения и Гаранции, с милиони опустошени и жестоко погубени човешки съдби, ще изчезнат скоро.Същото ще се случи и с Данъчните Системи.На който му трябват пари, да си ги заработи сам, вместо да ми става насила съдружник-търтей, с половината от оборота.Чакат ни интересни времена, скоро.
6
 
2
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
На гражданите не им трябват парите на правителствата - т.е. на централните банки. Това си е робство.
2
 
5
 
2
Dr. Vatnikov до: shinawatra
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Разбира се, че ще го спрат и това ще е от полза за цялото общество.Но хората, чийто поглед стига до върха на носа, не могат да го разберат.И на лозунгите, като "край на парите", ви се смеят всички с ай кю над 50!
6
 
5
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ще го приемете, независимо дали искате или не! Defi или което и да било крипто не може да се спре, защото как ще спреш opensource програмка, която всеки може да си подкара на pc-то или телефона и е свободна?! Ако можехте да спрете нещо, щяхте да сте го направили досега! Край с най-любимото ви занимание - печатането на хартийки, колкото си искате!!! За това най-много ви боли, било недемократично и несправедливо, срещу човечеството, смееех!