Ценностите, които са важни за нас

Високата инфлация тревожи много хора. Но какво все още има стойност? Акциите, недвижимите имоти, компютърните кодове…

Ценностите, които са важни за нас

Каква е ползата от златото, освен че блести красиво? Снимка: Getty Images

Коментари
0
 
4
 
4
Bones до: khao
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ти да видиш.... А процесорите и конекторите, без който нямаше да има дори устройството, от което дрискаш в момента, от мед, алуминий или платина са направини специалисте? Я ни освети нас неграмотните за тези по-евтини, лесни за добиване и по-качествени материали от златото? И златото не било твърдо?? Ти за агрегатно състояние в първите класове случайно да си учил?
3
 
1
 
3
khao до: Valentin13
преди 1 месец
Няма профилна снимка
или глууупостите май пак ги пишеш ти, което е нормално все пак имаш каска вместо мозък ! Почти не се използва в индустрията, има материали с по добри качества на по ниска цена от златото... и златото НЕ е твърдо!
1
 
3
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
пълни глупости пишете - златото било безполезно! златото не реагира на много агресивни съединения, не се окислява, твърдо е, прави невероятен контакт при електрически връзки, вода не му пречи. виртуалния дигитален свят постепенно се отделя от реалния физически, материален свят.
3
 
4
 
1
преди 1 месец
най-ценният ресурс , който не губи стойност във времето , е постоянно обновяващите се технологични познания ... всичко друго е залъгалка ... със знанията си можеш да си произведеш храна , дрехи и да си построиш къща , а със златото можеш да го купиш , ако някой ги е произвел и иска да си има жълтици у тех ... със знанията можеш да пътуваш , лекуваш и воюваш , а с тухлите и дограмата можеш само кратковременно да си дадеш почивка ... в технологиите е богатството ... :)))